Καταστήματα

Delivery Center

DELIVERY-CENTER.jpg

Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το πρώτο εξειδικευμένο Κέντρο Διανομής στην Ελλάδα, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες των νησιών.
Το METRO Delivery Center εδρεύει επί της οδού Πειραιώς 35 & Κονδύλη 1, δίπλα στο κατάστημα Cash & Carry Πειραιώς, με ειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα εξυπηρέτησης.
Στόχος μας είναι να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αυξανόμενες ανάγκες των νησιών, διατηρώντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξοικονομώντας επιπλέον χρόνο και προσφέροντας άρτια διεκπεραίωση των παραγγελιών τους μέσα από άνετους και σύγχρονους χώρους συσκευασίας και φόρτωσης.
 

Προσωπική εξυπηρέτηση

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο  METRO Delivery Center έχουν την ειδίκευση και την τεχνογνωσία να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Αντιμετωπίζουμε κάθε παραγγελία σας με προσωπικό ενδιαφέρον και σας ενημερώνουμε για όλες τις επιπρόσθετες προσφορές, οι οποίες είναι πέραν του φυλλαδίου, με στόχο να αυξήσετε την αγοραστική σας δύναμη. 
 

Κάνουμε εύκολες τις αγορές σας

Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 210 4832531, μέσω fax στο 210 4832360 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας όπου μπορείτε να επισυνάψετε την παραγγελία σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη του METRO Delivery Center στη σχετική σελίδα επικοινωνίας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χάρτη του Delivery Center.