Σύνδεση

Σύνδεση

Η ενότητα «Φυλλάδιο προσφορών» περιέχει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχοντας πάντα ως βασική μας αρχή τη διαφύλαξη των συμφερόντων των πελατών μας οι σελίδες αυτές είναι διαθέσιμες μόνο για τους εγγεγραμμένους πελάτες μας. Αν έχετε εγγραφεί σε κάποιο από τα καταστήματά μας παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Για να συνδεθείτε εισάγετε τον 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που θα βρείτε στα τιμολόγια της METRO και τον Τ.Κ.(Ταχυδρομικό Κώδικα) της επιχείρησης σας.  Ο Κωδικός Πελάτη και ο Τ.Κ. βρίσκονται στα τιμολόγια της METRO και συγκεκριμένα πάνω αριστερά, εκεί που εκτυπώνονται τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας.  

 
Σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 801.11.18.19.20 (Δευτέρα - Παρασκευή, 08:45 - 17:00).

Ενημερώστε εδώ το προφίλ σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις προφορές μας και τα νέα μας. 

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Ελάτε τώρα σε ένα από τα καταστήματά μας και γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειας METRO CASH & CARRY. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα.

Κωδικός πελάτη:
 
Ταχυδρομικός Κώδικας Επιχείρησης:
Υποσημείωση: Για να κάνετε είσοδο στη σελίδα μας, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος πελάτης METRO Cash & Carry. Αν είστε νέος πελάτης μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι για την είσοδο σας, θα χρειαστούν έως και 48 ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.