Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Barbeque: Η αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής που αυξάνει τις πωλήσεις σας!

Τα Κυριακάτικα barbeques είναι η αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων μόλις ανοίγει ο καιρός! Καλή παρέα, νόστιμο κρέας, και ο λαμπερός ήλιος είναι αυτά που συνθέτουν μια μαγική ημέρα για barbeque στον κήπο, τη βεράντα ή τη ταράτσα! Και αυτή η συνήθεια αυξάνει αναμφισβήτητα τις πωλήσεις του κρεοπωλείου σας.

 

Για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας είναι πολύ χρήσιμο να εκμεταλλευτείτε τη συνήθεια αυτή και να παρέχετε καλά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες σας. Αρχικά δώστε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων σας. Προτείνετε συγκεκριμένα κρέατα πολύ καλής ποιότητας και προέλευσης που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείτε να φτιάξετε μια έξυπνη λίστα με τα πιο κατάλληλα είδη για το Κυριακάτικο barbeque και να την δίνετε στους πελάτες σας ή να την έχετε σε εμφανές σημείο στο μαγαζί σας. Αναφέρετε σίγουρα τα μοναδικά χωριάτικα λουκάνικα, το τρυφερό στήθος και τις φτερούγες κοτόπουλου, τα νόστιμα μπριζολάκια, τα φιλέτα και τις ξεχωριστές πανσέτες. Επίσης, δημιουργήστε τις δικές σας συνταγές για μπιφτέκια, κεμπάπ και καλαμάκια και προτείνετέ τες στους πελάτες σας.

Επιπλέον, εφόσον θα έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για κρεατικά είδη, συμπεριλάβετε και πολύτιμες συμβουλές για το ψήσιμο. Εάν έχετε τη δυνατότητα, ετοιμάστε ένα μικρό εγχειρίδιο με συμβουλές και μυστικά για το τέλειο ψήσιμο του κάθε κρέατος, μαζί με ιδέες για συνταγές, μπαχαρικά, μαρινάρισμα και σος που θα μπορούσαν να συνοδεύουν το καθένα και δώστε το ως ένα μικρό δωράκι στους πελάτες σας. Άλλωστε η μισή επιτυχία του barbeque είναι το σωστό ψήσιμο!

 Μερικές από τις συμβουλές που μπορείτε να δώσετε είναι:

  • Για να ψηθούν πολύ καλά τα κρεατικά και τα πουλερικά πρέπει να είναι κομμένα σε λεπτές φέτες.
  • Να χρησιμοποιείτε λαβίδα και όχι πιρούνι στο ψήσιμο.
  • Να είστε σίγουροι ότι είναι έτοιμη η φωτιά πριν ξεκινήσετε το ψήσιμο για να μην καούν εξωτερικά.
  • Να μαρινάρετε τα κρεατικά πολλές ώρες το ψήσιμο, ακόμα και από το προηγούμενο βράδυ.

Απλά βήματα που σίγουρα οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν και θα τους κάνουν να σας προτιμήσουν ξανά και ξανά!