Θέσεις εργασίας

Digital & E-commerce Marketing Specialist - METRO Cash & Carry

Digital & E-commerce Marketing Specialist 

Αν η λέξη «digital» σου τράβηξε την προσοχή, διαβάζεις τη σωστή αγγελία!

Αν πάλι ο κλάδος του retail σε έφτασε εδώ, είσαι στο σωστό μέρος!

Τα METRO Cash & Carry, η Νο1 αλυσίδα τροφοδοσίας και εξοπλισμού επιχειρήσεων εστίασης, διασκέδασης, τουρισμού και λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, αναζητούν νέο μέλος για να μεγαλώσει η Omnichannel Marketing ομάδα.  

Αναζητούμε λοιπόν να μεγαλώσουμε την ομάδα Marketing Omnichannel! H ομάδα ασχολείται με το ψηφιακό περιβάλλον που περιλαμβάνει Websites, e-shops, Mobile apps, Social media, Search Engines και με τον πελάτη στο επίκεντρο αυτών για αύξηση πωλήσεων και βελτίωση της αγοραστικής του εμπειρίας. Απλά να θυμάσαι ότι ένας πελάτης επιλέγει πάνω από ένα σημείο για να εξυπηρετηθεί και το πολυκαναλικό marketing είναι αυτό που τον προσεγγίζει.

Με τι θα ασχοληθεί αν έρθεις στην ομάδα μας;

  • Διαμόρφωση του Digital Content Calendar βάσει εμπορικών & επικοινωνιακών αναγκών.Θα χρειαστεί να αξιολογείς και να επιλέγεις το κατάλληλο περιεχόμενο για τα σωστά κοινά. Επομένως θα     πρέπει να έχεις εξοικείωση με τα Social Media & Google audiences, το engagement rate, τη διαχείριση fans & followers. 
  • Αξιολόγηση των διαφημιστικών καμπανιών βάσει των KPIs.Μέρος του ρόλου σου είναι να μπορείς να υπολογίσεις την αξία της media επένδυσης στις digital διαφημίσεις που τρέχουν. Είτε πρόκειται για awareness & engagement είτε για clicks & conversions, η αξιολόγηση θα είναι μέρος της καθημερινότητάς σου.
  • Παρακολούθηση των digital metrics & reporting της μάρκας και της αγοράς.Καθημερινά τα στοιχεία που μαζεύουμε είναι πολλά αλλά χωρίς ανάλυση παραμένουν απλά στοιχεία.Επομένως θα πρέπει να μεταφράζεις σωστά τα data που συλλέγεις και να μπορείς να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις;Aν οι όροι analytics & insights σου είναι καθημερινοί, είσαι μια χαρά.
  • Συμμετοχή στο σχεδιασμό προωθητικών ενεργειών με στόχο την αύξηση traffic & πωλήσεων.Αφού έχεις τα data, θα προτείνεις προωθητικές ενέργειες που οδηγούν σε πωλήσεις μέσα από σωστά δομημένα KPIs. Έτσι η δημιουργικότητά σου θα έχει αντίκτυπο στην αγορά.
  • Ενδελεχή παρακολούθηση προϋπολογισμού και καταγραφή εξόδων. Χρειάζεται να έχεις σχετική άνεση στο να καταγράφεις και να παρακολουθείς marketing budget βάσει συμφωνημένων στόχων.

Θεωρητικά έχεις κάποια εμπειρία αν είσαι γνώστης των παραπάνω και εξοικείωση με το αντικείμενο. Επομένως θα πρέπει να έχεις 

  • Ένα πτυχίο σε αντικείμενο συναφές με Business ή Marketing
  • Εργασιακή εμπειρία σε FMCG, Retail ή Media τουλάχιστον 2 χρόνια

Στη METRO προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και σταθερό περιβάλλον εργασίας γεμάτο προκλήσεις! Θα έχεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών καθώς και ευκαιρίες εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, στη Νο1 αλυσίδα Cash & Carry στην Ελλάδα!

Κωδικός Θέσης MCD22

Δείτε ακόμα:

δειτε ολες τις θεσεις εργασιας