METROposts

Μεσογειακή διατροφή: τα υλικά πρωταγωνιστές της

Η μεσογειακή διατροφή έχει αξιολογηθεί ως η κορυφαία διατροφή για τον οργανισμό. Υπάρχει όμως και μια σύγχυση γύρω από αυτήν. Μεσογειακή διατροφή δεν είναι οτιδήποτε περιέχει ελιά, ελαιόλαδο, λαχανικά ή ψάρι. Η μεσογειακή διατροφή είναι κάτι πιο συγκεκριμένο από αυτό και αξίζει την προσοχή μας. Ας βάλουμε, λοιπόν, μια κάποια τάξη.

Διαβαστε περισσοτερα

Super Market: Ταξινομήστε σωστά τα προϊόντα σας & αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Είναι γνωστό πως οι επικοινωνιακές τακτικές χρειάζονται στην πλειοψηφία των επιχειρήσεων, ώστε να κάνουν τους πελάτες να αγοράζουν περισσότερα προϊόντα και να αυξάνεται ο τζίρος της επιχείρησης! Έτσι και στα super market υπάρχουν μυστικά για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Back to school: Ευκαιρία για να αυξηθεί ο τζίρος του mini market σας!

Η περίοδος των διακοπών σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική σεζόν θα ξεκινήσουν! Αυτή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Διαβαστε περισσοτερα

To mini market των διακοπών: Είστε απαραίτητοι!

Έχετε mini market σε νησί ή σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό; Τότε γνωρίζετε σίγουρα πως έχετε «τον καιρό» με το μέρος σας και πολλές πιθανότητες να αυξήσετε τον τζίρο σας μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν!

Διαβαστε περισσοτερα

Mini market: Δείτε πώς ο κρύος καιρός μπορεί να ζεστάνει την επιχείρησή σας!

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού πρωταγωνιστούν, σύντομα όμως θα σταματήσουν μιας και ο χειμώνας είναι προ των πυλών και το κρύο θα κάνει για τα καλά την εμφάνισή του. Το σημαντικό είναι ότι έχετε τρόπους για να «ζεστάνετε» την επιχείρησή σας. Πώς; Με το να αναδείξετε κατάλληλα τα προϊόντα της πρώτης γραμμής για τη συγκεκριμένη περίοδο!

Διαβαστε περισσοτερα

Ψιλικατζίδικο: 3 τρόποι για να γίνετε η αγαπημένη συνήθεια της γειτονιάς!

Ψιλικατζίδικο! Για κάποιους η απαραίτητη στάση της ημέρας για άλλους η αγαπημένη συνήθεια. Είναι από τα πιο παλιά μαγαζιά της γειτονιάς με παράδοση και δική του πορεία, για αυτό «οφείλει» να συνεχίσει να κάνει τη διαφορά! Πώς;

Διαβαστε περισσοτερα

Mini market: Αναδείξτε το καλοκαιρινό εμπόρευμά σας!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να αυξήσετε τις πωλήσεις του Mini Market σας! Πώς; Μα φυσικά δίνοντας ώθηση στα καλοκαιρινά προϊόντα σας. Αυτά δηλαδή που έχουν την τιμητική τους λόγω ζέστης και οι πελάτες σας θα τα αναζητήσουν σίγουρα!

Διαβαστε περισσοτερα

Ξέρω τι δεν έκανες πέρσι το καλοκαίρι. Λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβετε

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Η διάθεση ανεβαίνει και οι περισσότεροι επιλέγουν τις κοντινές παραλίες για να ξεσκάσουν και να δροσιστούν ή πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις στα όμορφα νησιά μας. Ωστόσο, οι τουρίστες έχουν ήδη ξεκινήσει να καταφθάνουν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όλα αυτά έχουν ως κοινό σημείο την αύξηση των πελατών στο κατάστημά σας, που βρίσκεται κοντά στην παραλία και συνεπώς αυτή η περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία, για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Super Market: Ώρα για πασχαλινές αγορές, είστε έτοιμοι;

Το Πάσχα πλησιάζει και το καταναλωτικό κοινό θα σπεύσει να προμηθευτεί τα απαραίτητα πασχαλινά, γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα, ώστε να έχετε όλα όσα θα χρειαστούν οι πελάτες σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Mini market: Πώς θα γίνετε το γιορτινό σημείο της γειτονιάς σας!

Το mini market αποτελεί την (σχεδόν) καθημερινή επιλογή της γειτονιάς. Η οικειότητα που νιώθουμε με το mini market της γειτονιάς μας είναι από τα κύρια στοιχεία του που το διαφοροποιούν από το super market που τις περισσότερες φορές είναι πιο απρόσωπο. Τώρα τις γιορτές αξιοποιήστε αυτό το ατού σας και κάντε τους πελάτες σας να νιώθουν οικεία και άνετα να σας επιλέγουν ξανά και ξανά.

Διαβαστε περισσοτερα