Focus Bonus Καταχώρηση Δωροκωδικού
METROposts

Frozen σφηνάκια! Ιδέες και tips για τον κατάλογο του cocktail bar σας!

Αποτελούν μια συναρπαστική πρόταση για να κάνετε τους πελάτες σας να νιώθουν cool ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού. Δροσιστικά, πολύχρωμα και παρεΐστικα ανεβάζουν το κέφι και αυξάνουν την κατανάλωση της επιχείρησης, για αυτό και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σοβαρή «μπάρα» και χώρο εστίασης.

Διαβαστε περισσοτερα

Brunch αλά ελληνικά!

Αν διατηρείτε εστιατόριο στην επαρχία, μέσα σε ένα ειδυλλιακό μέρος ή δραστηριοποιείστε με κάποιον ξενώνα, ένα αγροτουριστικό κατάλυμα ή ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, η πρόταση του αυθεντικού ελληνικού brunch είναι χορταστικός μονόδρομος. Από πού θα εμπνευστείτε, άλλωστε, αν όχι από την Ελλάδα!

Διαβαστε περισσοτερα

Η εποχή του Gin!

Λόγω της γευστικής του πολυπλοκότητας, το τζιν θεωρείται ως κορυφαία βάση για κοκτέιλ. Η χαρακτηριστική του πικράδα παντρεύεται με αρωματικές νότες εσπεριδοειδών και μαζί με ψαγμένα τόνικ δίνουν δημοφιλείς αναμείξεις που δεν γίνεται να λείπουν από κανέναν κατάλογό. Εδώ είναι όσα πρέπει να ξέρετε για να εκμεταλλευτείτε την τάση στο έπακρο.

Διαβαστε περισσοτερα

Τσουρέκι! Ο πρωταγωνιστής του Πάσχα!

Το τσουρέκι είναι χαρά, είναι παράδοση, είναι λατρεία. Είναι όμως και γνώση και τεχνική και σωστά υλικά. Παρακάτω σας δίνουμε 3 προτάσεις για μαστιχωτά, κορδονάτα, αφράτα και με ξεχωριστή υφή τσουρέκια.

Διαβαστε περισσοτερα

Φρέσκα Ζυμαρικά από την Κουζίνα σας!

Όπως τα φρέσκα κρέατα και ψάρια είναι νοστιμότερα από τα κατεψυγμένα, έτσι και τα φρέσκα ζυμαρικά είναι πολύ καλύτερα από τα βιομηχανοποιημένα και αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για να αναβαθμιστεί ο κατάλογος του εστιατορίου και να πολλαπλασιαστεί η γευστική απόλαυση.

Διαβαστε περισσοτερα

10 δημοφιλείς νηστίσιμες προτάσεις για τον καταλογό σας!

Η Σαρακοστή ξεκινά και εμείς σας προτείνουμε τα δέκα, ίσως, πιο αντιπροσωπευτικά νηστίσιμα πιάτα του καιρού μας, για να τα βάλετε στον κατάλογό σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Πρωτότυπα πιάτα για το μενού της Τσικνοπέμπτης!

Πλησιάζει η μέρα που η τσίκνα και η μυρωδιά του καλοψημένου κρέατος καλύπτει τη χώρα (20 Φεβρουαρίου). Σας δίνουμε ιδέες για να τις προσθέσετε στα κλασικά κρεατικά της ημέρας και για να κάνετε τους πελάτες σας να μη βαρεθούν διαβάζοντας το μενού.

Διαβαστε περισσοτερα

Η τέχνη του άρτου!

Όλα ξεκινούν από το ψωμί, το πιο βασικό είδος της μεσογειακής διατροφής. Σας δίνουμε ιδέες τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση και πρωτότυπες συνταγές που μπορούν να βρουν θέση και στην κουζίνα, αλλά και στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Ιδέες για εορταστικά επιδόρπια που θα εντυπωσιάσουν!

Το πνεύμα των γιορτών δεν απαιτεί μόνο την τήρηση των γευστικών παραδόσεων. Σημαίνει και λάμψη και ανανέωση και καινοτομία, με επιδόρπια που διαφέρουν από τα καθιερωμένα. Ρίξαμε μια καλή ματιά στο τι γίνεται στον κόσμο σήμερα και σας προτείνουμε ιδέες για τον κατάλογό σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Μυστικά και ιδέες για να κάνετε την επιχείρησή σας Instagram friendly!

Τα περισσότερα νέα εστιατόρια πια αποκτούν σιγά σιγά λογαριασμούς στο Ιnstagram. Οι όμορφες φωτογραφίες φαγητού αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία του Instagram, αλλά το έξυπνο μάρκετινγκ εστιατορίου πρέπει να πηγαίνει πέρα από αυτό, ώστε να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και να προσελκύσει νέα πελατεία.

Διαβαστε περισσοτερα