Σύνδεση

Σύνδεση

Συνδεθείτε στο site μας για να δείτε εύκολα το φυλλάδιο προσφορών μας και να φτιάξετε το δικό σας προσωποποιημένο φυλλάδιο προσφορών. Χρησιμοποιήστε τον προσωπικό 10-ψηφιο κωδικό πελάτη που λάβατε κατα την εγγραφή σας και τον ταχυδρομικό κωδικό της επιχείρησής σας. 

Τα στοιχεία αυτά απεικονίζονται στα τιμολόγια από τα ΜΕΤRO Cash & Carry, πάνω αριστερά όπου είναι σημειωμένα όλα τα βασικά στοιχεία της επιχείρησή σας.

Κωδικός πελάτη / Όνομα χρήστη:
iΑν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ το 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που λάβατε από το κατάστημα και μπορείτε να βρείτε στα τιμολόγια της METRO. Αν έχετε αλλάξει το όνομα χρήστη σε κάποιο της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό.
 
Τ.Κ. της επιχείρησης / Password:
iΑν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ τον Τ.Κ. της επιχείρησή σας, όπως τον καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας ως πελάτης μας και μπορείτε να βρείτε στα τιμολόγια της METRO. Αν έχετε αλλάξει τον κωδικό αυτό σε password της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό.
Για να κάνετε είσοδο στη σελίδα μας, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος πελάτης METRO Cash & Carry. Αν είστε νέος πελάτης μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι για την είσοδο σας, θα χρειαστούν έως και 48 ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής. Σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 801.11.18.19.20 (Δευτέρα - Παρασκευή, 08:45 - 17:00). Μάθετε εδώ περισσότερα για την εγγραφή σας.