Σύνδεση

Σύνδεση

Για να δείτε τις προσφορές μας, το φυλλάδιό μας και να φτιάξετε το δικό σας προσωποποιημένο φυλλάδιο προσφορών πρέπει να συνδεθείτε στo site μας. Χρησιμοποιήστε τον 10-ψηφιο κωδικό πελάτη που έχετε στα καταστήματά μας και τον ταχυδρομικό κώδικα της επιχείρησής σας όπως απεικονίζονται στα τιμολόγια από τα ΜΕΤRO Cash & Carry, πάνω αριστερά όπου είναι σημειωμένα όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Σε περίπτωση που κάνατε πρόσφατα εγγραφή για να βλέπετε τις προσφορές μας μπορείτε να συνδεθείτε με το ονομα χρήστη (e-mail) και τον κωδικό προσβασης που δώσατε κατα την αίτηση εγγραφής σας. 

Δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης; Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ

Κωδικός πελάτη / Όνομα χρήστη:
i Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ τον 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που έχετε στα καταστήματά μας και μπορείτε να τον βρείτε στα τιμολόγια της METRO, στο σημείο που φαίνεται στην εικόνα. Αν έχετε αλλάξει το όνομα χρήστη σε κάποιο της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό. Σε περίπτωση που κάνατε πρόσφατη εγγραφή για να βλέπετε τις προσφορές μας μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη, το e-mail που δώσατε κατά την αίτηση εγγραφής σας. X
 
Τ.Κ. της επιχείρησης / Password:
i Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε εδώ τον Τ.Κ. της επιχείρησής σας, όπως τον καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας ως πελάτης μας και μπορείτε να βρείτε στα τιμολόγια της METRO. Αν έχετε αλλάξει τον κωδικό αυτό σε password της επιλογής σας, παρακαλούμε εισάγετε αυτό. Σε περίπτωση που κάνατε πρόσφατη εγγραφή για να βλέπετε τις προσφορές μας μπορείτε να συνδεθείτε με τον κωδικό πρόσβασης που δώσατε κατά την αίτηση εγγραφής σας. X
Για να κάνετε είσοδο στη σελίδα μας, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος πελάτης METRO Cash & Carry. Αν είστε νέος πελάτης μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι για την είσοδο σας, θα χρειαστούν έως και 5 ημέρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής. Σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 801.11.18.19.20 (Δευτέρα - Παρασκευή, 08:45 - 17:00) ή επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook.