Σύνδεση

Σύνδεση

Στην ενότητα αυτή έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι επαγγελματίες πελάτες μας.
Αν έχετε κάνει εγγραφή σε κάποιο από τα καταστήματά μας, παρακαλούμε εισάγετε στην παρακάτω φόρμα το 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη σας και τον Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ.) της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στα τιμολόγια της METRO, πάνω αριστερά όπου είναι σημειωμένα τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Αφού κάνετε σύνδεση μπορείτε να ενημερώσετε εδώ το προφίλ σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις προφορές και τα νέα μας.

Σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 801.11.18.19.20 (Δευτέρα - Παρασκευή, 08:45 - 17:00).

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Ελάτε τώρα σε ένα από τα καταστήματά μας και γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειας METRO Cash & Carry. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα.

Κωδικός πελάτη:
 
Τ.Κ. της επιχείρησης / Password:
Υποσημείωση: Για να κάνετε είσοδο στη σελίδα μας, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος πελάτης METRO Cash & Carry. Αν είστε νέος πελάτης μας, παρακαλούμε σημειώστε ότι για την είσοδο σας, θα χρειαστούν έως και 48 ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.