Τα Νέα μας

Εγκαίνια του 2ου METRO CASH & CARRY στη Λάρισα

02/12/2016
Εγκαίνια του 2ου METRO CASH & CARRY στη Λάρισα

To 48ο κατάστημα METRO Cash & Carry εγκαινιάστηκε σήμερα στη Λάρισα.

Το νέο κατάστημα είναι το 2ο στη Λάρισα και το 48ο σημείο της αλυσίδας συνολικά στην Ελληνική επικράτεια και βρίσκεται σε κομβικό σημείο πάνω στην Παρακαμπτήρια Περιφερειακή Οδό Λαρίσης-Τρικάλων.

Διαθέτει άνετους χώρους πώλησης συνολικού εμβαδού 1.800 τ.μ. με τον πλέον σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό, πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων, καθώς και παρκινγκ 68 θέσεων,  στοιχεία που συμβάλλουν στο υψηλό επιπέδο εξυπηρέτησης των πελατών του καταστήματος, προσφέροντας άνετες αγορές και πλούσια γκάμα προϊόντων.

Σήμερα, η METRO AEBE απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους, γεγονός που την κατατάσσει στους κορυφαίους εργοδότες στη χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο των καταστημάτων χονδικής METRO Cash and Carry διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με σημεία σε κάθε γωνιά της χώρας. Η ηγετική θέση προσδιορίζει την εταιρεία τόσο από άποψη δικτύου όσο και από άποψη κύκλου εργασιών.

Πάγιος στόχος και προτεραιότητα της αλυσίδας, είναι η ουσιαστική υποστήριξη των επαγγελματιών πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία και εντυπωσιακά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.                                

Διαβάστε ακόμα:

 • Responsible Business Awards 2019 «Επιστρέφοντας αξία στην κοινωνία και στους πελάτες μας»

  Δύο ακόμη Βραβεία είναι ο απολογισμός της METRO AEBE στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Hellenic Responsible Business Awards που έλαβε χώρα την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

  Πρόκειται για έναν πετυχημένο και ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό που επιβραβεύει τις ελληνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και επιδεικνύουν Υπεύθυνη Συμπεριφορά, εφαρμόζοντας και υιοθετώντας δράσεις και πρακτικές με στόχο το κοινό καλό.

 • «ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης METRO Cash & Carry.

  3 Οκτωβρίου 2018 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που έλαβαν χώρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί», τα οποία υλοποίησε η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry

 • Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

  H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry.

δειτε ολα τα αρθρα