Τα Νέα μας

METRO AEBE: Νέο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη

27/06/2016

Νέο Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη - Σημείο Αναφοράς για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε συνέχεια της διεύρυνσης του δικτύου της METRO AEBE στη Βόρεια Ελλάδα - μετά την απόκτηση και της αλυσίδας Βερόπουλος - η εταιρεία αριθμεί ένα επιπλέον Κέντρο Διανομής στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης, στοχεύοντας στην ακόμη ταχύτερη και αρτιότερη κάλυψη των σημείων πώλησης σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Μετά το υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής της εταιρείας στα Οινόφυτα Αττικής, αλλά και το Κέντρο Διανομής Μάνδρας που ανήκε στην εταιρεία Βερόπουλος και εκσυγχρονίστηκε τους προηγούμενους μήνες, το Κέντρο Διανομής στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το τρίτο της εταιρείας και το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα.

Το νέο Κέντρο Διανομής συνολικού εμβαδού 22.000τ.μ διαθέτει 60 ράμπες για παραλαβή και αποστολή εμπορευμάτων, ψυχομένους χώρους κρέατος, μαναβικής, συντήρησης και κατάψυξης,  χώρους ξηρού φορτίου και χώρους γραφείων.

Πρόκειται για κτίριο που ήδη λειτουργούσε ως κέντρο Διανομής και χρειάζεται μικρές παρεμβάσεις μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ στο προσεχές μέλλον θα επεκταθεί κατά 10.000 τ.μ.

Η νέα αυτή πολύ σημαντική επένδυση έχει σκοπό να αποτελέσει αφενός εφαλτήριο ανάπτυξης της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα και αφετέρου να προσφέρει ακόμη υψηλότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες Logistics προς το νέο διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.

Το Κέντρο Διανομής Γέφυρας θα εξυπηρετεί το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων (60 στο σύνολο) στα γεωγραφικά διαμερίσματα της Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου (Ιωάννινα, Θεσπρωτία), Θεσσαλίας και την Κέρκυρα.

Θα ξεκινήσει αρχικά τη λειτουργία του εντός του Ιουλίου με τους τομείς της μαναβικής, κρέατος, γάλακτος, αλλά και συγκεκριμένους ταχυκίνητους κωδικούς ξηρού φορτίου.

Στόχος της εταιρείας είναι να τεθεί σταδιακά σε πλήρη λειτουργία έως τα μέσα Σεπτεμβρίου  2016. 

Διαβάστε ακόμα:

 • Responsible Business Awards 2019 «Επιστρέφοντας αξία στην κοινωνία και στους πελάτες μας»

  Δύο ακόμη Βραβεία είναι ο απολογισμός της METRO AEBE στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Hellenic Responsible Business Awards που έλαβε χώρα την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

  Πρόκειται για έναν πετυχημένο και ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό που επιβραβεύει τις ελληνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και επιδεικνύουν Υπεύθυνη Συμπεριφορά, εφαρμόζοντας και υιοθετώντας δράσεις και πρακτικές με στόχο το κοινό καλό.

 • «ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης METRO Cash & Carry.

  3 Οκτωβρίου 2018 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που έλαβαν χώρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί», τα οποία υλοποίησε η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry

 • Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

  H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry.

δειτε ολα τα αρθρα