Τα Νέα μας

«Πράξεις Ευθύνης» από τη METRO AEBE για μία ακόμη χρονιά!

10/01/2017
«Πράξεις Ευθύνης» από τη METRO AEBE για μία ακόμη χρονιά!

Για μία ακόμη χρονιά η METRO AEBE και οι άνθρωποί της έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται και στήριξαν με ευαισθησία συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη με επίκεντρο φροντίδας τους την οικογένεια τα παιδιά και την Τρίτη ηλικία.

Για το 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος «+Συμπράττω» , στηρίξαμε 13 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας 15.198 είδη πρώτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα για το 2016 υποστηρίξαμε: 

 

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ - Ιωάννινα

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Ξάνθη

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - Σπίτι στα Μελίσσια

 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS - Βάρη

 

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟΝ

 

ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ

 

"ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"

 

"ΕΛΙΖΑ"

 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Διαβάστε ακόμα:

 • Responsible Business Awards 2019 «Επιστρέφοντας αξία στην κοινωνία και στους πελάτες μας»

  Δύο ακόμη Βραβεία είναι ο απολογισμός της METRO AEBE στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Hellenic Responsible Business Awards που έλαβε χώρα την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

  Πρόκειται για έναν πετυχημένο και ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό που επιβραβεύει τις ελληνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και επιδεικνύουν Υπεύθυνη Συμπεριφορά, εφαρμόζοντας και υιοθετώντας δράσεις και πρακτικές με στόχο το κοινό καλό.

 • «ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης METRO Cash & Carry.

  3 Οκτωβρίου 2018 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που έλαβαν χώρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί», τα οποία υλοποίησε η ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry

 • Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

  H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry.

δειτε ολα τα αρθρα