Τα Νέα μας

Retail Manager of the Year 2015

26/01/2016

Με την κορυφαία διάκριση Retail Manager of the Year 2015, τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO A.E.B.E. Αριστοτέλης Παντελιάδης στην τελετή των Retail Business Awards, που έλαβαν χώρα για 14η φορά στο Metropolitan Expo.

Τα  RETAIL BUSINESS AWARDS με 14 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική επιχειρηματική σκηνή, επιβραβεύουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες του Retail που επενδύουν συνεχώς και δίνουν τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, η METRO A.E.B.E. όχι μόνο αντιστέκεται σταθερά στην κρίση, αλλά αναπτύσσεται, επενδύει και καινοτομεί, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών της τον πελάτη, τον εργαζόμενο και το κοινωνικό σύνολο.

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της METRO σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια, από 367 εκατ. ευρώ το 2002 σε 735 εκατ. ευρώ το 2015, με την METRO να αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του κλάδου στην Ελλάδα, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της χονδρικής πώλησης με 46 καταστήματα Metro Cash & Carry και με 66 καταστήματα λιανικής πώλησης, My market.

Η σημαντική αυτή βράβευση βρίσκει τη METRO AEBE σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της ιστορίας της, καθώς βρίσκεται σε τελικό στάδιο η συμφωνία απόκτησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα της αλυσίδας Βερόπουλος, διασφαλίζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε ακόμα:

  • «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

    Η METRO ΑΕΒΕ ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο

  • Βραβεία Energy Mastering Awards 2019

    Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 η METRO AEBE με την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

  • «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry! Εντυπωσιακή συμμετοχή στο 2ο κύκλο σεμιναρίων

    Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έκλεισε ο 2ος κύκλος του «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry. Στον τελευταίο, για φέτος, σταθμό του προγράμματος, στην Αθήνα, περισσότεροι από 120 επαγγελματίες μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. παρακολούθησαν εισηγήσεις  επαγγελματικής καθοδήγησης από τέσσερις διακεκριμένους επαγγελματίες

δειτε ολα τα αρθρα