Σύνδεση Ψηφιακού Φυλλαδίου

Σύνδεση φυλλαδίου

Το έντυπο φυλλάδιο των METRO Cash & Carry γίνεται ηλεκτρονικό και αποτελεί τον ιδανικό βοηθό του σύγχρονου επαγγελματία!

Μέσα από το ηλεκτρονικό φυλλάδιο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από όλες τις προσφορές, μόνο όσες σας αφορούν και να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό και προσωποποιημένο φυλλάδιο προσφορών!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισέλθετε στο σύστημα, βάζοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Αν συνδέεστε πρώτη φορά στη σελίδα μας, παρακαλούμε εισάγετε το 10-ψήφιο Κωδικό Πελάτη που λάβατε από το κατάστημα και τον Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ.) της επιχείρησής σας.

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στα τιμολόγια της METRO, πάνω αριστερά όπου είναι σημειωμένα τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Αφού συνδεθείτε για πρώτη φορά, μπορείτε να αλλάξετε και το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) εδώ, προκειμένου να τα θυμάστε ευκολότερα για την είσοδό σας στο σύστημα. Αν έχετε διαφοροποιήσει τα στοιχεία εισόδου σας, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Όνομα χρήστη (username) και το password που έχετε επιλέξει.

Αφού κάνετε σύνδεση μπορείτε να ενημερώσετε εδώ το προφίλ σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις προσφορές και τα νέα μας.

Σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας και αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 801.11.18.19.20 (Δευτέρα - Παρασκευή, 08:45 - 17:00).

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Ελάτε τώρα σε ένα από τα καταστήματά μας και γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειας METRO Cash & Carry. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα.

Κωδικός πελάτη:
 
Ταχυδρομικός Κώδικας Επιχείρησης: