ΠETYXAINOYME MAZI

Αναπροσαρμογή κόστους και τιμών του καταλόγου μας για μεγαλύτερη κερδοφορία

02/02/2021

Είναι γνωστό πως στη βιομηχανία της εστίασης, η τιμολόγηση ξεκινάει από την κοστολόγηση. Έρευνες δείχνουν πως τα περισσότερα bars και εστιατόρια, δαπανούν το 30% του προϋπολογισμού τους σε ποτά, τρόφιμα, αναλώσιμα και καρυκεύματα.

02-(1).jpg

Ας δούμε πως μπορούμε να εφαρμόσουμε δοκιμασμένες συμβουλές κοστολόγησης και αναπροσαρμογής τιμών και να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστική ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

  • Ο χρόνος είναι χρήμα. Προσαρμοζόμαστε έγκαιρα στην τάση της αγοράς, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες αλλαγές στην κοστολόγηση και τις τιμές του καταλόγου μας.
  • Όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά. Ένας απέριττος  κατάλογος, συντελεί στην καλύτερη δυνατή αναπροσαρμογή τιμών και μας δίνει τη δυνατότητα ορθής διαχείρισης των προμηθειών μας, γρηγορότερης εκτέλεσης παραγγελιών και χαμηλό ποσοστό φύρας. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένα πιο εμπορικός, αφού περιορίζει την αναποφασιστικότητα που προκαλεί ένας κατάλογος με πολλές επιλογές.
  • Χρησιμοποιούμε εποχικές, πολυχρηστικές πρώτες ύλες τις οποίες αξιοποιούμε σε πολλά, διαφορετικά σερβιρίσματα και λόγω των μεγάλων ποσοτήτων και των τακτικών παραγγελιών, πετυχαίνουμε καλύτερη οικονομική συμφωνία με τους προμηθευτές.