ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Είσαι επαγγελματίας μαζικής εστίασης/ HO.RE.CA.;

Σε προσκαλούμε στο δωρεάν εξειδικευμένο σεμινάριο των METRO Cash & Carry, για να μάθεις από τους ειδικούς zero-waste tips που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

5 Νοεμβρίου

09:30 – 10:00 Welcome – Coffee Break – Registration

10:00 – 11:15 Περί νομοθεσίας| Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer Law Spot

11:30 – 13:30 Μαγειρεύουμε & δοκιμάζουμε μαζί | Ανδρέας Λαγός, Nomad Chef

13:30 - 13:40 Καμία Μερίδα φαγητού χαμένη | Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ιδρυτικό Μέλος και Διαχειριστής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ

14:10 – 15:30 Οινικοί συνδυασμοί & οινογευσία | Ανδρέας Ματθίδης, Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

15:45 – 17:00 Η τέλεια ανάμειξη | Σπύρος Κερκύρας, CEO Bar Solutions & Κλήρωση για Mentoring με τον Σ. Κερκύρα

Optima Gastronomy Lab, Πειραιώς 35, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346


Επιστροφή στη φόρμα Συμμετοχής

Επιστροφή στο METRO Cash & Carry