Η Αλυσίδα

Ας συστηθούμε

H METRO AEBE είναι η 100% ελληνική εταιρία που ανέπτυξε πρώτη το 1976 το θεσμό των Cash & Carry στη χώρα, προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χονδρεμπόριο, η οργανωτική δομή και ο σεβασμός στις ανάγκες του επαγγελματία, σε  συνδυασμό με τη βαθιά επιθυμία για άψογη εξυπηρέτηση, αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα σημεία αναφοράς που μας βοήθησαν να πετύχουμε να είμαστε και να παραμείνουμε σταθερά το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. 

Τα METRO Cash & Carry, με 49 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα και κατέχουν την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον κλάδο, διεκδικώντας δίκαια το ρόλο του ηγέτη στην αγορά. Με την ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να παραχωρούμε στους πελάτες μας κάθε πρόσθετο κέρδος που προκύπτει, διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας η δυναμική παρουσία σε όλους τους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, στηρίζοντας τον ανεξάρτητο επαγγελματία και δίνοντάς του την ευκαιρία να προμηθεύεται τα προϊόντα που επιθυμεί φθηνά και εύκολα.

Τα METRO Cash & Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της μεταπώλησης (π.χ. μίνι μάρκετ, ψιλικά, παντοπωλεία) όσο και της μεταποίησης (π.χ. ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, ξενοδοχεία). Στεγάζονται σε χώρους έκτασης από 2.000 τ.μ. έως 3.500 τ.μ. και βρίσκονται σε κομβικά σημεία (μέσα στην πόλη, ή στα όριά της), με άνετο parking, εξασφαλίζοντας έτσι την άνετη πρόσβαση ακόμη και σε εκείνους που βρίσκονται σε ακτίνα 50-80 χλμ. Το προϊοντικό μείγμα που προσφέρουν τα METRO Cash & Carry, εξελίσσεται, εμπλουτίζεται και ανασχεδιάζεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού, σύγχρονου επαγγελματία, με περισσότερες από 20.000 επιλογές σε είδη.

Βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της εταιρίας σήμερα αποτελεί η ενδυνάμωση και η περαιτέρω ανάπτυξη της επαγγελματικής σχέσης με όλους τους πελάτες της. Μίας σχέσης συνεργασίας, που αντέχει στο χρόνο και στόχο έχει να τους στηρίξει και να συντελέσει αποτελεσματικά στην οικονομική τους ανάπτυξη και ευρωστία.