Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

H METRO AEBE το 1976 ανέπτυξε για πρώτη φορά το μοντέλο των Cash & Carry στην Ελλάδα.

Με 50 σημεία πώλησης σε όλη την επικράτεια τα METRO Cash & Carry, διατηρούν σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, εξειδικευμένα προϊόντα και μία σύγχρονη προσέγγιση, παραμένουν ο καλύτερος συνεργάτης κάθε επαγγελματία Ho.Re.Ca. και μεταπώλησης.

Τα METRO Cash & Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της μεταπώλησης (π.χ. μίνι μάρκετ, ψιλικά, παντοπωλεία), όσο και της HO.RE.CA (π.χ. ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, ξενοδοχεία, καφετέριες). Τα φυσικά καταστήματα βρίσκονται σε κομβικά σημεία, διαθέτουν άνετο parking, εξασφαλίζοντας έτσι την εύκολη πρόσβαση σε όλους. Οι επαγγελματίες που επιλέγουν τα METRO Cash & Carry, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους, καθώς υπάρχουν περισσότερες από 20.000 επιλογές για τις επιχειρήσεις τους.

Με την ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη που διαθέτει η εταιρεία, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, το 2022 παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή υπηρεσία eshop των METRO Cash & Carry, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους επαγγελματίες, παρέχοντας διανομές σε όλη τη χώρα.

Βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της εταιρείας αποτελεί η ενδυνάμωση και η περαιτέρω ανάπτυξη της επαγγελματικής σχέσης με όλους τους πελάτες της. Μίας σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που αντέχει στο χρόνο και στόχο έχει να τους στηρίξει και να συντελέσει αποτελεσματικά στην οικονομική ανάπτυξη και ευρωστία των επιχειρήσεων τους.