Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 1976, η METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία σε όλη την χώρα και τα καταστήματα λιανικής My market, με 235 σημεία λιανικής πώλησης. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.

Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιωσιμότητα και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Από το 2020 έχουμε ενταχθεί στην πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter που στοχεύει στην εξάλειψη κάθε είδους αποκλεισμού από τον εργασιακό χώρο, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Μια αυτονόητη ενέργεια που επικυρώνει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία μιας καλύτερης, πιο ανοιχτής και πιο συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, έχουμε τοποθετήσει περισσότερες από 270 πιστοποιημένες θέσεις στάθμευσης σε καταστήματα My market σε όλη την Ελλάδα, στα κεντρικά μας γραφεία και στα κέντρα διανομής και δημιουργούμε, το πρώτο «Φιλικό προς το ποδήλατο» δίκτυο στην Ελλάδα. 

Είμαστε μέλη της Συμμαχίας για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων, από το 2020 και κάθε μήνα σώζουμε χιλιάδες μερίδες τροφίμων δωρίζοντάς τα σε φορείς και ιδρύματα σε όλη τη χώρα.

Ως μέλος της Συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών στηρίζουμε την υπεύθυνη πώληση στα σημεία διάθεσης, γιατί η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.