Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

Ένα κατάστημα METRO Cash & Carry είναι δίπλα σας σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας και είναι έτοιμο να σας κερδίσει προσφέροντας:

Ανταγωνιστικές τιμές

Είμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο χονδρικής στην Ελλάδα και με τη διαπραγματευτική δυνατότητα που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μέσω των προμηθευτών πάντα το καλύτερο για τους πελάτες μας. Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική ευρωστία των πελατών μας, γι' αυτό σας παραχωρούμε κάθε κέρδος που προκύπτει από το διαπραγματευτικό μας πλεονέκτημα, διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Ποικιλία

Στα METRO Cash & Carry βρίσκετε συγκεντρωμένη σε ένα μέρος μία μεγάλη ποικιλία ειδών με περισσότερες από 20.000 επιλογές, με την οποία καλύπτετε όλες σας τις ανάγκες, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα σε μετακινήσεις. Επιπλέον, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με περισσότερα από 1.200 είδη, που συνδυάζουν την ποιότητα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να αυξάνετε το περιθώριο κέρδους σας ακόμα περισσότερο.

Αγορές χωρίς περιορισμούς και όρους.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς τις ποσότητες που θέλετε να αγοράζετε χωρίς περιορισμούς ελάχιστης αγοράς ή συσκευασίας, πάντα σε χαμηλές τιμές, ώστε να αξιοποιείτε το κεφάλαιο κίνησής σας κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ποιότητα

Φροντίζουμε πάντα να διαθέτουμε ελεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας, ενημερώνοντάς σας παράλληλα για όλες τις νέες τάσεις της αγοράς. Οι αγοραστές μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα είδη από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και ελέγχουν με μεγάλη προσοχή τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε, για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στα τμήματα των φρέσκων προϊόντων, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την άριστη ποιότητα και φρεσκάδα τους. Σας πληροφορούμε πάντα για την προέλευση των προϊόντων μας με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί θεωρούμε ότι η σχέση μας πρέπει να χτίζεται με βάση την απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εξυπηρέτηση

Για εμάς κάθε πελάτης είναι συνεργάτης. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας είτε στο κατάστημά μας ή με επισκέψεις στην έδρα σας, για να σας προσφέρουν ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους σας.

Οικονομία Χρόνου

Στα METRO Cash & Carry γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον επαγγελματία, για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε τις αγορές του εύκολες και γρήγορες. Τα καταστήματά μας βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες έξω από το κέντρο της πόλης εξασφαλίζοντας έτσι εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, ενώ διαθέτουν μεγάλους χώρους στάθμευσης. Οι χώροι πωλήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένοι και έχουν την κατάλληλη σήμανση, για τη διευκόλυνση των αγορών σας.

Επικοινωνία

Διατηρούμε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, με την αποστολή στην έδρα σας δεκαπενθήμερου έντυπου προσφορών και σας ενημερώνουμε με κάθε μέσο για διαγωνισμούς και πλήθος άλλων προσφορών και ενεργειών που στόχο έχουν το συμφέρον σας.

Προϊόντα Ελλήνων Παραγωγών

Ως μία καθαρά ελληνική επιχείρηση ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και εφοδιαζόμαστε με ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς Έλληνες παραγωγούς από όλη τη χώρα, τονώνοντας έτσι και τις τοπικές κοινωνίες. Με προσοχή και φροντίδα επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας,  και τους δίνουμε τη δυνατότητα ευρείας διανομής στα καταστήματά μας μέσω της κεντρικής αποθήκης μας.