Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

Εγκαίνια του 2ου METRO CASH & CARRY στη Λάρισα

To 48ο κατάστημα METRO Cash & Carry εγκαινιάστηκε σήμερα στη Λάρισα.

Το νέο κατάστημα είναι το 2ο στη Λάρισα και το 48ο σημείο της αλυσίδας συνολικά στην Ελληνική επικράτεια και βρίσκεται σε κομβικό σημείο πάνω στην Παρακαμπτήρια Περιφερειακή Οδό Λαρίσης-Τρικάλων.

Διαθέτει άνετους χώρους πώλησης συνολικού εμβαδού 1.800 τ.μ. με τον πλέον σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό, πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων, καθώς και παρκινγκ 68 θέσεων,  στοιχεία που συμβάλλουν στο υψηλό επιπέδο εξυπηρέτησης των πελατών του καταστήματος, προσφέροντας άνετες αγορές και πλούσια γκάμα προϊόντων.

Σήμερα, η METRO AEBE απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους, γεγονός που την κατατάσσει στους κορυφαίους εργοδότες στη χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο των καταστημάτων χονδικής METRO Cash and Carry διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με σημεία σε κάθε γωνιά της χώρας. Η ηγετική θέση προσδιορίζει την εταιρεία τόσο από άποψη δικτύου όσο και από άποψη κύκλου εργασιών.

Πάγιος στόχος και προτεραιότητα της αλυσίδας, είναι η ουσιαστική υποστήριξη των επαγγελματιών πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία και εντυπωσιακά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.