Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

METRO Cash & Carry: Ένας ONE STOP SHOP προορισμός για όλους τους επαγγελματίες.

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, τα METRO Cash & Carry η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη συμμετοχή τους στην έκθεση HORECA 2024. Η παρουσία της αλυσίδας ενίσχυσε περαιτέρω τον ηγετικό της ρόλο ως τον ONE STOP SHOP προορισμό για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο ήταν έντονη, με περισσότερους από 2.500 επισκέπτες να έρχονται σε επαφή με τους 50 Συμβούλους Πωλήσεων της αλυσίδας, που βρισκόντουσαν εκεί, με σκοπό να ενημερωθούν για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες, τις εξατομικευμένες λύσεις καθώς και το εξειδικευμένο κωδικολόγιο για τους επαγγελματίες του κλάδου που αριθμεί περισσότερους από 15.000 κωδικούς.

Για πρώτη φορά στο περίπτερο των METRO Cash & Carry, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8 live events, με tips και συμβουλευτική καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, όπως ο chef Πέτρος Συρίγος, ο pastry chef Κρίτων Πουλής και ο bar consultant Βασίλης Κυρίτσης.

Η 4η συνεχόμενη συμμετοχή των METRO Cash & Carry στην κορυφαία έκθεση φιλοξενίας και εστίασης στην Ελλάδα, τη HORECA, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη των επαγγελματιών της εστίασης, όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της αλυσίδας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.