Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

«Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry στα Ιωάννινα

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί», στα Ιωάννινα στις 25 Ιουνίου 2019, στο Hotel du Lac με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματίες από το χώρο της μαζικής  εστίασης και HO.RE.CA. και περιλαμβάνει έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA., οι οποίοι μεταφέρουν στους συνεργάτες των METRO Cash & Carry σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους με σκοπό να βελτιώσουν στην πράξη τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές και τις καθημερινές λειτουργικές πρακτικές τους  και να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις εταιρικές τους επιδόσεις.

 Οι ομιλητές και τα θέματα των σεμιναρίων είναι:

−     Ο καταξιωμένος nomad chef Ανδρέας Λαγός, με θέμα: «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι»

−     Ο Ανδρέας Ματθίδης, sommelier - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θέμα «Το κρασί στην επιχείρησή μας»

−     Ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θέμα: «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα»

−     Ο Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, με θέμα: «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας»

Το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συνολικά οι φετινοί σταθμοί του προγράμματος είναι τρεις, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και η Αθήνα. Ο επόμενος κύκλος των σεμιναρίων του «Πετυχαίνουμε Μαζί» θα διεξαχθεί στην Αθήνα το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, μέσω της σελίδας: metrocashandcarry.gr/mazi

«Το Πετυχαίνουμε Μαζί είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματά μας και είμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι που φέτος ταξιδεύει σε περισσότερες πόλεις. Από την πρώτη χρονιά, διαπιστώσαμε το έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής από πολλούς επαγγελματίες του χώρου μαζικής εστίασης και HO.RE.CA., γεγονός που αποτέλεσε για εμάς κίνητρο να επεκτείνουμε το πρόγραμμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που δείχνει αφενός το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τις επιχειρήσεις των συνεργατών μας και αφετέρου τη διάθεσή μας –έχοντας τη γνώση για τις τάσεις της αγοράς σε διεθνές επίπεδο να φροντίζουμε για την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους», δήλωσε σχετικά η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METRO AEBE.