Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

Συμμετοχή της METRO Cash & Carry στην 1η Έκθεση Mini Market και Περίπτερο.

Η METRO Cash & Carry, η μεγαλύτερη αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 1η Έκθεση Mini Market και Περίπτερο που πραγματοποιήθηκε 9 έως 11.11.2012 στο κέντρο METROPOLITAN ΕΧΡΟ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η METRO Cash & Carry, η μεγαλύτερη αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 1η Έκθεση Mini Market και Περίπτερο που πραγματοποιήθηκε 9 έως 11.11.2012 στο κέντρο METROPOLITAN ΕΧΡΟ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το εντυπωσιακά σχεδιασμένο περίπτερο της METRO Cash & Carry, έκτασης 120 τ.μ. κέρδισε δίκαια όλες τις εντυπώσεις και απέσπασε όλα τα θετικά σχόλια, καθώς υποδεχόταν τους επισκέπτες στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες μικρής λιανικής έδωσαν ενεργά το παρόν κατά την τριήμερη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, δημιουργώντας νέες προοπτικές και στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της δυναμικής αυτής αγοράς.

Με την ενεργή παρουσία της σε αυτήν την Έκθεση, η METRO Cash & Carry, δείχνει ακόμη μία φορά την έμπρακτη υποστήριξή της στον ανεξάρτητο επαγγελματία, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της ότι διαθέτοντας την πιο ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα, μπορεί και εξασφαλίζει για τους πελάτες της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η METRO AEBE,  100% Ελληνική Εταιρεία, ανέπτυξε πρώτη πριν από 36 χρόνια το θεσμό του Cash & Carry στη χώρα μας, προσαρμόζοντας τον συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Cash & Carry στην Ελλάδα, με τζίρο που ξεπέρασε τα 680 εκ. το 2011 και δίκτυο καταστημάτων χονδρικής που αποτελείται από 45 σημεία πώλησης σε όλη την Ελληνική επικράτεια.