Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

Τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν με τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στη Ho.Re.Ca. 2023

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, τα METRO Cash & Carry η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, έδωσαν δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Ho.Re.Ca.

Η φετινή συμμετοχή αποτελεί την 3η συνεχόμενη για την αλυσίδα, σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη των επαγγελματιών της εστίασης όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία, αποτελεί στρατηγική της προτεραιότητα.

Στο περίπτερο της αλυσίδας, οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ONE STOP SHOP προορισμό για κάθε επαγγελματία. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της αλυσίδας, συνομίλησαν για τις εξατομικευμένες λύσεις με τους Συμβούλους Πωλήσεων, το εξειδικευμένο κωδικολόγιο που αριθμεί 15.000 κωδικούς, καθώς και το βραβευμένο e-shop, αποκλειστικά για επαγγελματίες, το οποίο είναι το μοναδικό που προσφέρει υπηρεσία διανομής σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας στόλο 112 οχημάτων καλύπτοντας 1.500 παραγγελίες καθημερινά!

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο των METRO Cash & Carry ήταν ιδιαίτερα αυξημένη κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ οι επαφές με τους επαγγελματίες υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την αλυσίδα και τις υπηρεσίες της συνολικά.

Η Έκθεση Ho.Re.Ca. πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.