Ευκαιρίες Καριέρας

Θέσεις εργασίας

Δείτε τις τρέχουσες αγγελίες:

Διευθυντικά Στελέχη για το Cash & Carry Σπάρτης

Για τo κατάστημα μας στη ΣΠΑΡΤΗ επιθυμούμε να προσλάβουμε: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Διαβαστε περισσοτερα

Στελέχη Πωλήσεων - Μακεδονία

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, αναζητάει ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤH ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που θα αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πελατολογίου και θα καλύψουν μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή πωλήσεων.

Διαβαστε περισσοτερα

Στελέχη Πωλήσεων - Αττική

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά  και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, αναζητάει ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, που θα αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πελατολογίου και θα καλύψουν μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή πωλήσεων.

Διαβαστε περισσοτερα

Υπάλληλοι τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Κέρκυρας

Για το κατάστημά μας στην Κέρκυρα επιθυμούμε να προσλάβουμε: Υπαλλήλους Τμήματος Κρεοπωλείου

Διαβαστε περισσοτερα

Στελέχη Πωλήσεων - Νομός Αχαΐας

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά  και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, αναζητάει ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ που θα αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πελατολογίου και θα καλύψουν μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή πωλήσεων.

Διαβαστε περισσοτερα

Στελέχη Πωλήσεων - Νομός Λάρισας

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά  και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, αναζητάει ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ που θα αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πελατολογίου και θα καλύψουν μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή πωλήσεων.

Διαβαστε περισσοτερα

Στελέχη Πωλήσεων - Νομός Καρδίτσας

Η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά  και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής της δραστηριότητας, αναζητάει: ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που θα αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πελατολογίου και θα καλύψουν μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή πωλήσεων.

Διαβαστε περισσοτερα

Διευθυντικά Στελέχη για τα καταστήματά μας στην Κρήτη

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας, επιθυμούμε να προσλάβουμε για τα  καταστήματα μας στην ΚρήτηΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Διαβαστε περισσοτερα

Μηχανικός Λογισμικού

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας, επιθυμούμε να προσλάβουμε με έδρα τη Μεταμόρφωση ΑττικήςΜΗΧΑΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ για το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού καταστημάτων.

Διαβαστε περισσοτερα

Υπάλληλοι τμήματος κρεοπωλείου για το Cash & Carry Ρεθύμνου

Για το κατάστημα μας στο Ρέθυμνο, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Υπαλλήλους Τμήματος Κρεοπωλείου

Διαβαστε περισσοτερα