Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Σπύρος Κερκύρας

Bar Solutions

Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions

article main image

Εποχικότητα και νέες τάσεις ενισχύουν τις πωλήσεις μας – Μέρος Β’

Βρισκόμαστε στα τέλη του καλοκαιριού, της εποχής που διακρίνεται για την εξωστρέφεια και τη διάθεση για διασκέδαση και χαλάρωση. Με τα παρακάτω tips επωφελούμαστε από την αυξημένη επισκεψιμότητα για περισσότερες πωλήσεις.

 

 

  • Οι νέες τάσεις θέλουν τους εξωτερικούς χώρους να χαρακτηρίζονται από την άνεση αλλά και την εμφάνιση του κήπου, του μπαλκονιού ή της ταράτσας του σπιτιού ή του εξοχικού μας. Διακοσμώντας με εποχικά φυτά, κεριά, μαξιλάρια και επιλέγοντας κατάλληλη μουσική και   φωτισμό, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα φιλόξενο χαλαρό περιβάλλον και παρατείνουμε τη παραμονή τους, αυξάνοντας την κατανάλωση και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις μας.
  • Συμβουλεύουμε τους συνεργάτες μας να είναι ευγενικοί και υπομονετικοί  και να κάνουν πωλήσεις με τις προτάσεις τους. Έτσι, αυξάνουμε την κερδοφορία μας με εύστοχες προτάσεις στους επισκέπτες μας, όχι μόνο τους αναποφάσιστους αλλά και αυτούς που έχουν διάθεση να δοκιμάσουν διαφορετικά σερβιρίσματα.
  • Η μπύρα το καλοκαίρι έχει την τιμητική της, καθώς την επιλέγουν όχι μόνο οι σταθεροί επισκέπτες μας, αλλά και οι τουρίστες. Ετοιμάζουμε λοιπόν,  μία περιεκτική λίστα για όλα τα γούστα και προωθούμε την πώληση φροντίζοντας να σερβίρουμε στις κατάλληλες θερμοκρασίες και ποτήρια. Επίσης, μία – δύο προσθήκες στο μενού, όπως το κλασσικό πιάτο fish and chips θα λειτουργήσουν προωθητικά.
  • Παραμένουμε ενεργοί στα social media. Οι σελίδες μας είναι πλήρως ενημερωμένες με ωράριο, menu και χαρακτηριστικά όπως free Wi-Fi, vegan, εξωτερικός χώρος, κοντά σε συγκοινωνία, pet friendly.