Ανδρέας Λαγός

Nomad Chef

METRO Blog

Προετοιμαστείτε σωστά για την επαναλειτουργία της επιχείρησής σας!

30/03/2021

Η ώρα για το restart της εστίασης πλησιάζει. Φτιάξτε μία check list με τις εργασίες που πρέπει να κάνετε μέχρι το άνοιγμα. 

  • Δημιουργήστε μία λίστα εργασιών που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. 
  • Ελέγξτε την λειτουργία όλων των συσκευών (πχ ψυγεία, φούρνους) διορθώστε και καθαρίστε. 
  • Ελέγξτε αποθέματα σε καθαριστικά και είδη υγιεινής (σαπούνια χεριών, χειροπετσέτες κτλ). Προμηθευτείτε υλικά με προσφορές. 
  • Τσεκάρετε τροφές long life που πιθανότατα έχετε. Δείτε ημερομηνίες λήξης, τυχόν φθορές  στις συσκευασίες  που ενδέχεται να επηρεάσουν την «ασφάλειά» τους.
  • Σχεδιάστε πιάτα που φέρνουν κέρδος με υλικά που έχουν διάρκεια, και συνδυάζουν πολλές χρήσεις (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, δημητριακά). 
  • Διαχειριστείτε το κεφάλαιο επαναλειτουργίας της επιχείρησής σας με τις κατάλληλες προμήθειες και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. 
  • Τυπώστε μενού μίας χρήσης (οικονομικότερα-συμβατά με την εποχή).
  • Ενημερώστε τους υπαλλήλους σας για τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται (συχνότητα τεστ covid, ημερήσιο πρόγραμμα καθαρισμού). Οργανώστε  plan b αν υπάρξει κρούσμα.  
  • Ενημερώστε σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας σας το άνοιγμα και προωθήστε το menu και τις υπηρεσίες σας.

πετυχαίνουμε-μαζί

Ανδρέας ΛαγόςNomad Chef

Προετοιμαστείτε σωστά για την επαναλειτουργία της επιχείρησής σας!

30/03/2021

Η ώρα για το restart της εστίασης πλησιάζει. Φτιάξτε μία check list με τις εργασίες που πρέπει να κάνετε μέχρι το άνοιγμα. 

  • Δημιουργήστε μία λίστα εργασιών που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. 
  • Ελέγξτε την λειτουργία όλων των συσκευών (πχ ψυγεία, φούρνους) διορθώστε και καθαρίστε. 
  • Ελέγξτε αποθέματα σε καθαριστικά και είδη υγιεινής (σαπούνια χεριών, χειροπετσέτες κτλ). Προμηθευτείτε υλικά με προσφορές. 
  • Τσεκάρετε τροφές long life που πιθανότατα έχετε. Δείτε ημερομηνίες λήξης, τυχόν φθορές  στις συσκευασίες  που ενδέχεται να επηρεάσουν την «ασφάλειά» τους.
  • Σχεδιάστε πιάτα που φέρνουν κέρδος με υλικά που έχουν διάρκεια, και συνδυάζουν πολλές χρήσεις (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, δημητριακά). 
  • Διαχειριστείτε το κεφάλαιο επαναλειτουργίας της επιχείρησής σας με τις κατάλληλες προμήθειες και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. 
  • Τυπώστε μενού μίας χρήσης (οικονομικότερα-συμβατά με την εποχή).
  • Ενημερώστε τους υπαλλήλους σας για τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται (συχνότητα τεστ covid, ημερήσιο πρόγραμμα καθαρισμού). Οργανώστε  plan b αν υπάρξει κρούσμα.  
  • Ενημερώστε σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας σας το άνοιγμα και προωθήστε το menu και τις υπηρεσίες σας.