Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Εστιατόριο: Εκπλήξεις την ώρα της αλλαγής! Πάρτε ιδέες για τους πελάτες σας.

H τελευταία μέρα του χρόνου γιορτάζεται από όλο τον κόσμο, ως μια μέρα που αφήνουμε πίσω μας τα παλιά και περιμένουμε με αισιοδοξία την καινούργια χρονιά που έρχεται. Πολύς κόσμος επιλέγει να βγει και να γιορτάσει τις μέρες εκείνες την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, και εσείς πρέπει να τους δώσετε έναν ξεχωριστό λόγο, για να επιλέξουν να έρθουν στο δικό σας εστιατόριο.

 

Όταν μια μέρα είναι τόσο ξεχωριστή, πρέπει να συνοδεύεται και από τις ανάλογες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Πέρα από το χριστουγεννιάτικο στολισμό, που δεν θα πρέπει να λείπει ούτε από το μαγαζί, ούτε από τα πιάτα σας, μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας.

Η πιο συναρπαστική στιγμή όλης της βραδιάς, είναι η στιγμή που μετράμε αντίστροφα για να υποδεχθούμε το νέο έτος. Εκείνη την στιγμή, είναι η κατάλληλη για να κάνετε και κάποια συναρπαστική έκπληξη, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Μια καλή και οικονομική πρόταση είναι να έχετε έτοιμα ποτήρια με σαμπάνια και να προσφέρετε στους πελάτες σας! Ακόμα και στα παιδιά μπορείτε να προσφέρετε την παιδική «σαμπάνια» χωρίς αλκοόλ.

Μια ακόμα πολύ όμορφη έκπληξη που μπορείτε να ετοιμάσετε, είναι να μεταμφιεστεί ένας υπάλληλός σας και να εμφανιστεί σαν Άγιος Βασίλης με έναν σάκο με δώρα! Προμηθευτείτε κάτι συμβολικό, όπως ένα μικρό γούρι ή ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι. Ο Άγιος Βασίλης θα τα μοιράσει, και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Αν το εστιατόριό σας μπορεί να φιλοξενήσει μια μικρή ορχήστρα τότε σίγουρα θα ήταν πολύ όμορφο να το οργανώσετε για να εντείνετε κι άλλο το γιορτινό κλίμα της ημέρας. Συμφωνήστε μαζί με τους μουσικούς το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, ανάλογα και με το ύφος του εστιατορίου σας, και χαρίστε στους θαμώνες μοναδικές στιγμές κεφιού, όπως το απαιτεί η ημέρα. Πέρα από το ευχάριστο κλίμα που θα δημιουργήσετε, είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να παραμείνουν οι πελάτες σας περισσότερο στο εστιατόριό σας και κατά συνέπεια να αυξηθεί και η κατανάλωσή τους.

Ακόμα και να κάνετε κάτι πολύ πιο απλό, όπως το να κεράσετε ένα όμορφο γλυκό ή ένα ιδιαίτερο ποτό μετά το φαγητό, θα κάνει τους πελάτες σας να θυμούνται ευχάριστα την βραδιά εκείνη. Σίγουρα, θα θέλουν να έρθουν στο μαγαζί σας και μετά την περίοδο των γιορτών.

 

Και θυμηθείτε! Για να δώσετε το απόλυτο εορταστικό στίγμα στη βραδιά, εσείς και το προσωπικό σας θα πρέπει να εμπλουτίσετε τα παραπάνω με το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό σας.

 

Καλή χρονιά!