Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Φούρνος ή ο αγαπημένος φούρνος της γειτονιάς; 3 tips για να το κατορθώσετε.

Η μέρα για τους περισσότερους ξεκινά με μια επίσκεψη στο φούρνο της γειτονιάς. Το ψωμί, το γάλα, ή ακόμα κι ένα σνακ είναι κυρίως οι λόγοι της πρωινής επίσκεψης και ουσιαστικά η βόλτα στο φούρνο είναι μια απαραίτητη καθημερινή ασχολία. 

 

Πώς όμως μπορεί η επιχείρησή σας να γίνει από φούρνος, ο αγαπημένος φούρνος της γειτονιάς;

  1. Αρχικά, για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων σας. Ολόφρεσκα και νόστιμα προϊόντα που μοσχομυρίζουν συμβάλλουν σίγουρα πολύ ώστε να σας ανεβάσουν ψηλά στην προτίμηση του κοινού Σίγουρα το πρωταγωνιστικό προϊόν σε ένα φούρνο είναι το  ψωμί και άλλα είδη αρτοποιΐας, αλλά θα ήταν πολύ καλό εάν δε μένατε μόνο στα κλασικά και βασικά προϊόντα.

  2. Σκεφτείτε να εμπλουτίσετε τα ράφια σας και κατά συνέπεια τον κατάλογο επιλογών των πελατών σας, με διάφορες ποικιλίες ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, κουλουράκια, ιδιαίτερα cookies, νόστιμα και ξεχωριστά αφράτα κέικ, γλυκίσματα για υγιεινή διατροφή, βουτήματα χωρίς ζάχαρη, αρτοποιήματα με super foods και γενικά είδη με detox δράση. Μια λαχταριστή εικόνα και όμορφες μυρωδιές δύσκολα θα «αφήσουν» τους πελάτες σας να φύγουν απλά με ένα ψωμί! Επιπλέον, τα προϊόντα που είναι φτιαγμένα από βιολογικά υλικά ή από πολύ υγιεινά συστατικά αποκτούν όλο και περισσότερους fans και η ζήτησή τους συνεχώς αυξάνεται. Γίνετε λοιπόν ο φούρνος που ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σε αρτοσκευάσματα και γλυκά!

  3. Μια επίσης πολύ καλή επιλογή είναι, η προσθήκη τμήματος καφέ στον χώρο σας. Εάν βέβαια επιτρέπεται, σύμφωνα με την άδεια του μαγαζιού να προσφέρετε ροφήματα, τότε αυτό θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για να γίνετε ο αγαπημένος φούρνος της γειτονιάς. Δίνοντας επιλογές στους πελάτες σας, ώστε να συνδυάσουν νόστιμα προϊόντα με ροφήματα για να έχουν ένα όμορφο πρωινό και κολατσιό, το κατάστημά σας θα γίνει αυτόματα ένα “ζεστό” στέκι που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους! Με το ίδιο σκεπτικό μπορείτε να λειτουργήσετε και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέροντας κρύα ροφήματα, δροσιστικά smoothies, και παγωτό μηχανής!

 

Εφαρμόστε τα παραπάνω τρία tips και δείτε σταδιακά να αναβαθμίζεται η εικόνα της επιχείρησής σας!