Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Φούρνος: Το πρωινό των διακοπών, σας συμφέρει!

Το πρωινό ξύπνημα στις διακοπές έχει συνδεθεί για τους περισσότερους με ένα πλούσιο πρωινό, μιας και το μεγαλύτερο μέρος το περνούν στην παραλία, και πολλές φορές το μεσημεριανό μεταφέρεται το απόγευμα! Έτσι, η βόλτα από το φούρνο της γειτονιάς κοντά στο ξενοδοχείο ή το κεντρικό σημείο του νησιού είναι στο πρόγραμμα.

 

Αυτό συνεπάγεται αυξημένες πωλήσειςνέα πελατεία και σταθερή επιτυχία για το φούρνο σας. Οι καλοκαιρινές διακοπές, λοιπόν, σας συμφέρουν και μπορείτε να κάνετε τη διαφορά! Ακολουθούν 3 βήματα για να τονώσετε το ατού σας!

1. Ποικιλία & πρωτοτυπία: Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, κάντε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για να δείτε τις τάσεις  στην πρωινή διατροφή και εναρμονιστείτε με αυτές. Μια ακόμα πιο αποδοτική τακτική είναι να «ακούτε» τους πελάτες σας και να λαμβάνετε υπόψη τις επιθυμίες τους. Διαδεδομένες τάσεις της εποχής είναι η στροφή στην πιο υγιεινή διατροφή, τα δημητριακά, super foods, ψωμί ολικής άλεσης, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, smoothies, milkshakes, γρανίτες. Και φυσικά ο καφές συναντάται σε όλες σχεδόν τις παραγγελίες των πελατών σας!

2. Νοστιμιές για την παραλία: Πέρα από αυτά που θα καταναλωθούν άμεσα, οι περισσότεροι θέλουν να εφοδιαστούν με νοστιμιές και για την παραλία. Βοηθήστε τους να αποφασίσουν και να διαλέξουν τα κατάλληλα. Ιδανικές προτάσεις που σίγουρα θα δείτε να εξαφανίζονται από τα ράφια σας είναι τα mini σάντουιτς, τοστ, κουλούρια με ξηρούς καρπούς, σακουλάκια με ξηρούς καρπούς και νιφάδες σοκολάτας, μπάρες δημητριακών και συσκευασμένες φρουτοσαλάτες.

3. Κινήσεις με «άρωμα» ελληνικής φιλοξενίας: Μιας και από εσάς θα ξεκινήσει η μέρα των πελατών σας, είναι σημαντικό να τους κάνετε καλή εντύπωση με το καλημέρα! Έτσι, εκτός από το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση μπορείτε να τους καλωσορίσετε στο φούρνο σας με ένα κέρασμα που θα τους «ανοίξει» την όρεξη. Σίγουρα θα εκτιμήσουν την φιλόξενη κίνησή σας!