Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Γυμναστήριο! Ανανεωθείτε & αυξήστε την πελατεία σας.

Ο καινούργιος χρόνος είναι μια ευκαιρία για τους περισσότερους ανθρώπους να θέσουν νέους στόχους στη ζωή τους. Συνήθως ένας από αυτούς τους στόχους είναι να αρχίσουν να φροντίζουν περισσότερο το σώμα και την υγεία τους! Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι ίσως η πιο κατάλληλη για να ανανεώσετε το γυμναστήριο σας και να αυξήσετε την πελατεία σας! Αν αναρωτιέστε για τους τρόπους, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα παρακάτω βασικά βήματα και να συνεχίσετε με δικές σας ιδέες, που θα εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία της επιχείρησής σας!

 

Πακέτα Προσφορών

  • Ξεκινήστε την ανανέωση από τις υπηρεσίες σας. Δημιουργήστε δελεαστικά πακέτα προσφορών. Μερικά πακέτα μπορεί να βασίζονται σε κάποια σημαντική έκπτωση για τη διάρκεια της συνδρομής, όπως για παράδειγμα την ετήσια ή την εξάμηνη.
  • Ένα άλλο πακέτο μπορεί να είναι το ομαδικό. Κάντε μια προσφορά στα ζευγάρια ή σε παρέες ώστε να στοχεύσετε στις μαζικές εγγραφές.
  • Επίσης συνδυάστε τα εκπτωτικά πακέτα της συνδρομής στο γυμναστήριό σας με ξεχωριστές επισκέψεις σε κάποιον διατροφολόγο, για να επικεντρωθείτε και στους πελάτες που επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος.
  • Μην ξεχνάτε και τις ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών όπως οι άνεργοι, ηλικιωμένοι, φοιτητές και μαθητές.

Νέα προγράμματα

  • Βάλτε νέα προγράμματα στην καθημερινή λειτουργία του γυμναστηρίου. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν, ή ακόμα δημιουργήστε ένα δικό σας μοναδικό πρόγραμμα που θα το προωθήσετε ως καινοτομία.
  • Επιπλέον, εστιάστε στα πλέον δημοφιλή προγράμματα όπως Pilates, yoga, TRX, zumba, aerobic και πολλά άλλα. Κάντε μια έρευνα για να καταλάβετε ποια είδη γυμναστικής είναι στην κορυφή της προτίμησης των πελατών σας και αφιερώστε περισσότερες ώρες στα αγαπημένα τους.

Καθαριότητα-Εξυπηρέτηση
Όπως συνηθίζουμε να λέμε, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Ειδικά σε ένα γυμναστήριο η υγιεινή παίζει σπουδαίο ρόλο. Για να είναι πάντοτε καθαροί οι χώροι σας, ενημερώστε τους πελάτες σας για τους βασικούς κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν. Επίσης, φροντίστε για τον συχνό επαγγελματικό καθαρισμό.

Social Media
Ενισχύστε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα με ανανεωμένο και φρέσκο υλικό. Κείμενα, συμβουλές, εικόνες, άρθρα από ειδικούς, πλάνα από τα ομαδικά προγράμματα και ολιγόλεπτες ασκήσεις σε φωτογραφίες, μπορούν να προσελκύσουν καινούργιους φίλους στις σελίδες σας και κατ’ επέκταση καινούργιους πελάτες στο γυμναστήριό σας! Να έχετε συχνή επαφή με το κοινό σας και να έχετε ως στόχο οι πελάτες σας να ενημερώνονται εγκαίρως για όλες τις δράσεις σας!