Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Παντοπωλείο: Καθαρά Δευτέρα, εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα και βγάλτε τη... Καθαρή!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι ο προπομπός της Σαρακοστιανής νηστείας, της περιόδου δηλαδή που απέχουμε από τα ζωικά παράγωγα κρέας, αυγό, τυρί, βούτυρο αλλά και το ψάρι. Τα Σαρακοστιανά εδέσματα έχουν την τιμητική τους από την Καθαρά Δευτέρα και μετά, και η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αυξηθεί ο τζίρος του παντοπωλείου σας.  

 

Έτοιμες προτάσεις.
Μια καλή λύση, για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας  είναι να φτιάξετε έτοιμα καλάθια- πακέτα με τα πιο δημοφιλή σαρακοστιανά.  Έτσι, θα βγάλετε τους πελάτες από τον κόπο της έρευνας και θα τους λύσετε τα χέρια στην περίπτωση που βιάζονται και θέλουν άμεσα να προμηθευτούν τα Καθαροδευτεριάτικα απαραίτητα.

Δώρα.
Φροντίστε να επιβραβεύετε τους τακτικούς πελάτες κατά την περίοδο της νηστείας, για τη σταθερή προτίμησή τους στο μπακάλικό σας με νόστιμα δωράκια.

Διακόσμηση.
Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας έχει συνδεθεί με κέφι και γλέντι, φροντίστε να περάσετε αυτό το ευχάριστο κλίμα και στους πελάτες σας μέσα από τη διακόσμηση του χώρου σας. Χαρταετοί, καπέλα, σερπαντίνες και μάσκες σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ!

Η περίοδος της Σαρακοστής μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για την επιχείρησή σας. Αξιοποιήστε τη σωστά και καλές δουλειές!