Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Παραδοσιακές νοστιμιές & γιορτινή ατμόσφαιρα! 3 tips για να τονίσετε τα ατού σας.

Γιορτές και οι μικρές χειμερινές αποδράσεις συνηθίζονται! Οι παραδοσιακές ταβέρνες αποτελούν σίγουρα προορισμό των εκδρομέων, αλλά και των μόνιμων κατοίκων που θέλουν να απολαύσουν νοστιμιές εκτός σπιτιού και να περάσουν καλά.

 

Είτε η ταβέρνα σας βρίσκεται σε κάποιον χειμερινό προορισμό είτε στην πόλη ήρθε η ώρα να λάμψει το ταλέντο σας! Δείτε πώς:

- Ενισχύστε  τα ατού σας, δηλαδή τις παραδοσιακές γεύσεις και τα ντόπια προϊόντα σας για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

- Αποφύγετε τα ξενόφερτα υλικά και τις περίπλοκες συνταγές. Οι πελάτες σας θα αναζητήσουν στην ταβέρνα σας γεύσεις παραδοσιακές με αγνά υλικά και φτιαγμένες με μεράκι, όχι δύσκολες ονομασίες με περίπλοκα υλικά. Τα ντόπια κρεατικά, όπως το αρνάκι το σουβλιστό, η προβατίνα και το αγριογούρουνο στιφάδο, είναι στις σίγουρες επιλογές των πελατών σας μιας και η ποιότητα και η φρεσκάδα τους είναι ακαταμάχητες. Αξιοποιήστε τα κρεατικά σας με το σωστό ψήσιμο, και τα γευστικά συνοδευτικά, όπως πατάτες, γαρνιτούρες σαλατικών, ρύζι κ.α 

- Μετά τα κυρίως πιάτα, δώσε βάση στα υπόλοιπα παραδοσιακά σας εδέσματα, όπως τις ξακουστές πίτες που γίνονται με χειροποίητο φύλλο, ντόπιο τυρί και μεράκι έμπειρης νοικοκυράς.

- Και στο τέλος αφήσαμε το γλυκό!  Λαμβάνοντας υπόψη ότι τις γιορτινές ημέρες, οι περισσότεροι νοσταλγούν οικογενειακές στιγμές στον τόπο καταγωγής τους, τα φαγητά με παραδοσιακές γεύσεις φέρνουν τέτοιες αναμνήσεις στο νου εύκολα. Μπορείτε λοιπόν μετά το φαγητό να τους γλυκάνετε με παραδοσιακά γλυκά, όπως του ταψιού, αμυγδαλωτά, γιορτινό μπακλαβά, γαλατόπιτα, ρυζόπιτα, δίπλες, μελόπιτα κ.α

Στηριχθείτε στα δυνατά σημεία σας, συνδυάστε τα με τη φιλική σας διάθεση και την άμεση εξυπηρέτηση και σίγουρα θα δείτε τους πελάτες σας να επιστρέφουν ξανά σε εσάς. 

Καλές γιορτές & καλές δουλειές!