Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Το top 5 της επιτυχημένης Τσικνοπέμπτης!

Η Τσικνοπέμπτη έρχεται και μαζί της φέρνει το κέφι, το γλέντι αλλά και αυξημένες πιθανότητες για επιτυχημένο τζίρο στην επιχείρησή σας, μιας και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν να βγουν για να χορτάσουν και να ξεσκάσουν.  

 

Με τις παρακάτω 5 δοκιμασμένες και πετυχημένες συμβουλές, μπορείτε σίγουρα να ξεχωρίσετε! Δείτε:
 
 1. Ποιότητα στα κρεατικά σας
  Αναζητήστε τις καλύτερες πρώτες ύλες και μην κάνετε καμία παραχώρηση, είναι απαράβατος κανόνας για πεντανόστιμες συνταγές. Στο τρέχον φυλλάδιο προσφορών μας δείτε πόσο σας συμφέρει να εμπιστευτείτε για ακόμη μια φορά την ποικιλία και την ποιότητα των φρέσκων κρεατικών και ελάτε στο κοντινότερο σε εσάς METRO Cash & Carry για τις απαραίτητες προμήθειες.

 2. Ποικιλία
  Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των πελατών σας καλύπτοντας μεγαλύτερο εύρος προτιμήσεων. Συμπεριλάβετε όλα τα είδη κρέατος για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Επίσης, μην αμελείτε το παιδικό μενού, προσαρμόστε το στις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών πχ mini burgers με μπριζόλα, πατάτες τηγανιτές με ιδιαίτερες σως, σαλάτες που θα συνοδεύουν τα κρεατικά.

 3. Τηρήστε σωστά τη διαδικασία του πριν & του μετά στο κρέας
  Τόσο η προεργασία- μαρινάρισμα του κρέατος όσο και το ψήσιμο είναι βασικά στάδια για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το αποτέλεσμα. Θυμηθείτε εδώ χρήσιμες συμβουλές για νόστιμο κρέας.

 4. Κλίμα γιορτής και χαράς
  Η Τσικνοπέμπτη είναι η έναρξη της Αποκριάς κι έτσι το γιορτινό κλίμα επιβάλλεται. Φροντίστε τη διακόσμηση του χώρου σας, μην κάνετε υπερβολές επιλέξτε ταιριαστά στοιχεία με βάση το χώρο και το στυλ της επιχείρησής σας. Μοιράστε στα τραπέζια σερπαντίνες, σφυρίχτρες, καπέλα για να "βοηθήσετε" τους πελάτες σας να εναρμονιστούν με την γιορτινή ημέρα.

 5. Ταχύτητα, επάρκεια και καλή διάθεση προσωπικού
  Μιας και η κίνηση της ημέρας θα είναι αυξημένη φροντίστε για την επάρκεια του προσωπικού σας, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση. Βασικά στοιχεία είναι επίσης το χαμόγελο και η καλή διάθεση! 
Καλή Τσικνοπέμπτη σε εσάς και στην επιχείρησή σας!