Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ζαχαροπλαστείο: Μυστικά για να αντεπεξέλθετε στην αυξημένη κίνηση των γιορτών!

Τις ημέρες των γιορτών είναι γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος κάνει μια στάση στα ζαχαροπλαστεία για να αγοράσει μοναδικές λιχουδιές. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, ως επαγγελματίας ζαχαροπλάστης, οφείλετε να διαχειριστείτε άψογα όλο το φόρτο εργασίας και να διεκπεραιώσετε σωστά και λειτουργικά όλες τις ανάγκες και τις αρμοδιότητες του προσωπικού του ζαχαροπλαστείου σας. 

 

Πρώτα απ’ όλα σχεδιάστε το νωρίτερο δυνατό όλες τις συνταγές που θα έχετε στο κατάστημά σας. Κάντε έναν κατάλογο με τα γιορτινά σας είδη και οργανώστε εγκαίρως την παραγωγή των προϊόντων σας. Επενδύστε στα γιορτινά γλυκά σας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, με το να τα στολίσετε σύμφωνα με το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Έπειτα ενημερώστε τους πελάτες σας ότι θα έχετε γιορτινές προτάσεις και ότι θα έχουν τη δυνατότητα για να τους εξυπηρετήσετε όσο το δυνατό καλύτερα αν παραγγείλουν εκ των προτέρων τα γλυκά των εορτών. Με αυτόν τον τρόπο δηλώνετε την προθυμία σας να διευκολύνετε τους πελάτες σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους.

 

Μια πολύ ωραία κίνηση επίσης προς τους πελάτες σας, είναι κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών έχοντας δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο κατάστημά σας, να έχετε γλυκάκια για να κερνάτε και να τα προσφέρετε με ένα γιορτινό χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση! Το κέρασμα μπορεί να χαροποιήσει τους πελάτες ειδικά αυτούς που μπορεί να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν το γλύκισμά τους λόγω αυξημένης κίνησης. Αν χρειαστεί να περιμένουν φροντίστε τουλάχιστον να έχουν μια γλυκύτατη αναμονή! 

Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν την αγάπη και τη βοήθεια και έχουν ταυτιστεί με πράξεις φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Γι’ αυτό πάρτε την πρωτοβουλία να προσφέρετε μερικές ποσότητες από τα προϊόντα σας σε συλλόγους και φορείς της περιοχής σας δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον σας και το ανθρώπινο πρόσωπό σας. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι και άπορες οικογένειες που θεωρούν πολυτέλεια πλέον τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και σίγουρα αν τους δοθούν με στοργή θα γίνουν οι γιορτές τους καλύτερες!