Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας πελάτες, Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και ακολουθούμε απολύτως όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της ...

Καθώς πάντοτε αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας της μεταπώλησης και της Ho.Re.Ca ως συνεργάτες μας, έχουμε φροντίσει τα ράφια μας να ανεφοδιάζονται διαρκώς με όλα τα προιόντα που ένας επαγγελματίας μπορεί να χρειαστεί σε μία περίοδο που οι ανάγκες του είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αναγνωρίζουμε ότι λόγω της επικαιρότητας, είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν ελλείψεις σε συγκεκριμένους κωδικούς και εργαζόμαστε αδιάλειπτα και συντονισμένα για την αναπλήρωσή τους. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επάρκεια των αποθεμάτων μας είναι εξασφαλισμένη.  

Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων μας έχουν ενημερωθεί και τηρούν τις οδηγίες υγιεινής, ενώ παράλληλα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουν. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε κι εσείς από την πλευρά σας ακολουθώντας τις οδηγίες  τους, για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνετε τις αγορές σας με σύνεση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις επιχειρήσεις τους, που όπως οι δικές σας αντιμετωπίζουν ένα πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας..

Τέλος, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοί μας στην εφοδιαστική αλυσίδα εργάζονται συνεχώς για να τροφοδοτούν απρόσκοπτα  και με επάρκεια όλα μας τα καταστήματα.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και το σεβασμό  που επιδεικνύετε προς τους εργαζόμενούς μας αυτές τις δύσκολες μέρες και διευκολύνετε την ήδη επιβαρυμένη αποστολή τους. 

Καλή Δύναμη και Υγεία σε όλους μας.

Από την Ομάδα των METRO Cash & Carry