Η Αλυσίδα

100% Ελληνική Εταιρεία

100% Ελληνική Εταιρεία

Η METRO AEBE ήταν και είναι μία επιχείρηση αμιγώς ελληνική, με οικογενειακή μάλιστα μετοχική σύνθεση, που στηρίζει τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό, και τον Έλληνα καταναλωτή, αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα και τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, και απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους.

Δραστηριοποιούμαστε στη χώρα μας από το 1976, υπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Ως μία καθαρά ελληνική επιχείρηση ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Η ελληνικότητα ως καταγωγή, αλλά και ως εθνική προτεραιότητα διέπει το σύνολο των στρατηγικών μας επιλογών.

Το 2016, η εταιρεία METRO AEBE, προχώρησε στην εξαγορά της αλυσίδας Βερόπουλος. Η απόκτηση της αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της δέσμευσής της εταιρείας να στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν. Η Βερόπουλος αποτελεί μία ιστορική 100% ελληνική εταιρεία που έπαιξε σημαντικό ρόλο, όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησής της στο ενεργό σκηνικό της αγοράς του λιανεμπορίου από το 1973 που άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Περιστέρι.

Στη νέα εποχή της, η εταιρεία απασχολεί πάνω από 10.600 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά ως έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.

« Επιστροφή στην αρχική σελίδα