Επικοινωνία

Η γνώμη σας μετράει

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Η ικανοποίησή σας αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο που έχουμε στην ΜΕΤΡΟ, άλλωστε εσείς, ως επιχειρηματίες, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γνωρίζετε ότι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση είναι αυτή που κάνει την διαφορά στο έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε. Γι' αυτό τον λόγο, η γνώμη σας και η κριτική σας δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη, αλλά απαραίτητη.

Με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσετε να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις υπηρεσίες που ήδη σας προσφέρουμε ώστε να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή κατεβάστε και συμπληρώστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Ερωτηματολόγιο

To Cash & Carry από όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας

Ημερομηνία που πραγματοποιήσατε τις αγορές σας

Πώς αξιολογείτε το κατάστημα;
Γενική εντύπωση

Σήμανση

Καθαριότητα καταστήματος

Πώς αξιολογείτε την εξυπηρέτηση;
Υποδοχή

Εξυπηρέτηση στα Ταμεία

Διαθεσιμότητα προσωπικού

Ενημέρωση προσωπικού

Ευγένεια προσωπικού

Πώς αξιολογείτε τα προϊόντα μας;
Ποιότητα

Ποικιλία

Διαθεσιμότητα

Τιμή

Πώς αξιολογείτε το φυλλάδιο προσφορών μας;
Γενική εντύπωση

Ποικιλία

Κατηγοριοποίηση

Προσφορές

Για να σας γνωρίσουμε καλύτερα
Η συμπλήρωση των παρακάτω πεδίων είναι προαιρετική
Επωνυμία επιχείρησης

Διεύθυνση

Πόλη

ΤΚ (χωρίς κενό)

Τηλέφωνο (χωρίς κενά, παύλες ή τελείες)

Κινητό

Επάγγελμα

Ηλικία

Email

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Η εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, σεβόμενη τα προσωπικά σας δεδομένα, διατηρεί όλες τις πληροφορίες που σας αφορούν σ’ ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα, συμμορφούμενη προς τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και προς την σχετική ελληνική νομοθεσία.

Η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς: ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω email, φυλλαδίων, newsletter, sms, τηλεφώνου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Επίσης τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Για όλους τους ανωτέρω σκοπούς ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη δοθείσα δια της παρούσας συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@metro.com.gr

Χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν και δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε στο εξής μαζί σας για τους παραπάνω σκοπούς.