Καταστήματα

Καταστήματα με πρατήριο καυσίμων

Στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας METRO συμπεριλαμβάνονται 13 πρατήρια υγρών καυσίμων

Γιατί πρατήρια καυσίμων ΜΕTRO;

 • Γιατί κάνετε έξυπνα τα ψώνια σας μαζί με τον ανεφοδιασμό του οχήματός σας
 • Κερδίζετε χρόνο συνδυάζοντας τις δραστηριότητές σας στο χρόνο που θέλετε
 • Νιώθετε σιγουριά για την ποιότητα και την ποσότητα των καυσίμων που αγοράζετε
 • Έχετε κοντά σας το προσωπικό που σας συμβουλεύει για οτιδήποτε χρειαστείτε

Τα πρατήρια μας προσφέρουν:

 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Διασφάλιση ποιότητας και ποσότητας παραδιδόμενων καυσίμων
 •  Άριστη εξυπηρέτηση

Η διασφάλιση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών, είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων ποσοτικών και ποιοτικών ελέγχων στο δίκτυο όλων των πρατηρίων μας κάτι που αποτελεί εγγύηση για την καλή απόδοση του κινητήρα του οχήματος.

Στα πρατήριά μας οι ανάγκες των πελατών είναι για εμάς προτεραιότητα. Φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, άριστη  ποιότητα και σωστή ποσότητα των προϊόντων που διαθέτουμε. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας και να σας συμβουλεύσει για την καλύτερη δυνατή λύση.

Εμπιστευτείτε τα προϊόντα των πρατηρίων μας και είναι σίγουρο ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 17, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ AVIN
ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 80 , Κ.ΚΗΦΙΣΙΑ AVIN
ΣΠΑΤΑ Λ.ΑΘΗΝΩΝ & ΔΙΑΔ.ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΣΠΑΤΑ AVIN
ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΜΒ.ΛΑΡΙΣΗΣ -ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΛΑΡ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ AVIN
ΠΑΤΡΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ & ΑΝΘΕΙΑΣ AVIN
ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΝΕΑ Ε.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ - ΣΚΑΛΑΣ AVIN
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 118, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ AVIN
ΛΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΛΑΜΙΑΣ AVIN
ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3ο χλμ Ε.Ο. ΡΟΔΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ AVIN
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΩΦ.ΚΥΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙ Α ΕΙΣΟΔ .ΟΛ. ΧΩΡΙΟΥ AVIN
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4, ΑΝΑΤΟΛΗ ELIN
ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ 208 ELIN
ΑΙΓΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 146 - 148 ELIN


«Γρήγορος έλεγχος του οχήματος πριν το ταξίδι».

-  Η προετοιμασία του αυτοκινήτου λίγο πριν από κάθε ταξίδι αποτελεί μια σημαντική ενασχόληση του εκάστοτε οδηγού. Ο έλεγχος που πρέπει να κάνει είναι απλός και δεν χρειάζεται να είναι μηχανικός, για να τον πραγματοποιήσει:

 • Λάδια: Σε πρώτη φάση ο οδηγός οφείλει να ελέγξει τη στάθμη του λαδιού, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται στο ιδανικό σημείο που ορίζει ο κατασκευαστής. Η έλλειψη λιπαντικού μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία του κινητήρα ή και να τον κάψει. Ο έλεγχος των υπολοίπων υγρών, όπως των υγρών φρένων, του ψυγείου και του νερού για το παρμπρίζ είναι εξίσου απαραίτητος.
 • Ελαστικά: Η πίεση των ελαστικών πρέπει να ακριβώς αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής. Και τα τέσσερα ελαστικά πρέπει να έχουν την ιδανική ίδια πίεση. Αν είναι μικρότερη, αυτή ανεβάζει την κατανάλωση του αυτοκινήτου και φθείρει τα ελαστικά, ενώ αν είναι μεγαλύτερη το όχημα δεν έχει καλή πρόσφυση με το οδόστρωμα. Τέλος, αν είναι μόνο κάποιο ελαστικό πέρα του φυσιολογικού, τότε σίγουρα δεν θα υπάρχει καλός έλεγχος της πορείας του οχήματος. Αν παρατηρήσουμε υπερβολική φθορά στο ελαστικό, καλό είναι να μην ταξιδέψουμε με αυτά, αλλά να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση. Παράλληλα θα πρέπει ο οδηγός να θυμάται ότι έχει και μια ρεζέρβα στο πορτμπαγκάζ. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι αρκετά φορτωμένο, καλό είναι να προσθέτουμε 1-2 ατμόσφαιρες επιπλέον αέρα από τις συνηθισμένες πιέσεις.         
 • Φώτα: Ο έλεγχος των φώτων είναι εξίσου σημαντικός, γιατί μπορεί να κληθούμε να οδηγήσουμε βράδυ, ενώ θα πρέπει να γίνεται και έλεγχος των φλας.
 • Ντουλαπάκι: Στο εσωτερικό πρέπει να έχουμε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκινήτου, το δίπλωμα οδήγησης, την ασφάλειά μας και το χαρτί του ΚΤΕΟ.
 • Πυροσβεστήρας: Να έχουμε τον πυροσβεστήρα ελεγμένο/συντηρημένο και έτοιμο ανά πάσα στιγμή. Καλό θα είναι ο πυροσβεστήρας του αυτοκινήτου  να τοποθετείται κάτω από το κάθισμα του οδηγού για άμεση χρήση.
 • Αλυσίδες: Να έχουμε αλυσίδες εάν επρόκειτο να ταξιδέψουμε χειμώνα.
 • Θερμοκρασία: Τέλος, αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα ξεκούραστο ταξίδι είναι η ιδανική θερμοκρασία. Έτσι οφείλουμε να ελέγξουμε την σωστή λειτουργία του A/C, την απόδοσή του, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο οδηγός θα πρέπει να είναι λιτά ντυμένος.

Σημαντικότερο όλων είναι να έχουμε σύνεση στην οδήγηση, να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ και να έχουμε οδηγική παιδεία.