Μέλη

Εγγραφή νέου πελάτη


Είστε επαγγελματίας Μεταπώλησης ή Μαζικής Εστίασης/HO.RE.CA.;

Θέλετε να γίνετε μέλος του μεγαλύτερου δικτύου Cash & Carry στην Ελλάδα και να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για επαγγελματίες. Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων της METRO ΑΕΒΕ και συγκατατίθεστε όπως η εταιρία χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς: ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω email, sms ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Για όλους τους ανωτέρω σκοπούς ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενη εταιρεία. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συναίνεση σας σύμφωνα με όσα καθορίζονται.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και σε ένα από τα καταστήματά μας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (επαγγελματικό ΑΦΜ και επίσημο έγγραφο της επιχείρησης). Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα.