Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας

Εξειδικευμένες Μάρκες

Εξειδικευμένες Μάρκες

Εξειδικευμένες Μάρκες (Εισαγωγικό Κείμενο) 

Filos

Filos
Οι ζωοτροφές Filos αποτελούν την ιδανική επιλογή ζωοτροφών για σκύλους και γάτες.  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία γεύσεων σε κονσέρβα ή ξηρά τροφή, με πρωτεΐνες & άλλα στοιχεία, ικανά να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες τους, σε πολύ προσιτή τιμή.

Freez

Freez

Η σειρά των αναψυκτικών μας, στοχεύει στον συνδυασμό υψηλής ποιότητας-σωστής τιμής. 

Γάργαρο

Γάργαρο

Επιτραπέζιο νερό γάργαρο από την προστατευόμενη περιοχή των Ζαγοροχωρίων και την Κρήτη. Η χαμηλή του περιεκτικότητα σε άλατα το κάνει ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν την άρτια τυποποίηση & τις υγιεινές προδιαγραφές του.

Kingfisher

Kingfisher

Tα ουίσκι μας ανήκουν στην κατηγορία blended. Προέρχονται από επιδέξια ανάμιξη πολλών ουίσκι από κριθάρι (single malts) και ουίσκι από διάφορα δημητριακά (σιτάρι, καλαμπόκι). Ένα blend μπορεί να περιέχει από 15 μέχρι και 50 διαφορετικά ουίσκι.

Μπύρα Prost

PROST

Για την παραγωγή της μπύρας PROST, χρησιμοποιούνται αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως βύνη pilsner, καραμελοποιημένη βύνη, λυκίσκος, αρωματικός λυκίσκος Tettnanger. Η μπύρα PROST είναι μία μπύρα lager, η οποία ζυμώνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με παραδοσιακό τρόπο και ωριμάζει προοδευτικά μέσα σε σύγχρονη μονάδα παραγωγής.

Oύζο Ζέπος

Ούζο Ζέπος

Το ούζο Ζέπος είναι η εκλεκτή πρόταση για κάθε παρέα. Η παλιά καλή συνταγή της Μυτιλήνης εγγυάται τη μοναδική γεύση του και το άρωμα που κάνει το ούζο Ζέπος απαραίτητη συντροφιά για κάθε ελληνικό γλέντι. Για πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, το ούζο Ζέπος Κάλιστον είναι η ιδανική επιλογή από 100% απόσταξη, με αρμονία αρώματος και γεύσης.

ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Αμβροσία

Το απόσταγμα Αμβροσία είναι αλκοολούχο ποτό με το χαρακτηριστικό άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του κονιάκ και του brandy. Αποτελεί παλαιωμένο απόσταγμα οίνου σε δρύινα βαρέλια που συνδυάστηκε με κρασί μοσχάτο και αρωματικά αιθέρια έλαια.

Ποικιλιακά Κρασιά

Ποικιλιακά Κρασιά

Η ευρεία γκάμα ποικιλιακών κρασιών που θα βρείτε στα ράφια μας μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και να συνδυαστούν άψογα με πολλά και διαφορετικά πιάτα. Στηρίζοντας κυρίως ελληνικές παραγωγές, θα βρείτε κρασιά λευκά και κόκκινα, ξηρά, ημίγλυκα και αρωματικά.