Τα Νέα μας

Εγκαίνια METRO CASH & CARRY στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

03/06/2016
Εγκαίνια METRO CASH & CARRY στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

To 47ο κατάστημα METRO Cash and Carry εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Το νέο αυτό κατάστημα, μετά το METRO Cash & Carry Καλοχωρίου και Πυλαίας,  αποτελεί το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που ισχυροποιεί την παρουσία της στην συμπρωτεύουσα, καθιστώντας την ως έναν ακόμη πιο δυνατό παίκτη στην ευρύτερη περιοχή.

Το κατάστημα διαθέτει χώρους πώλησης 2.137 τμ, νέο, υπερσύγχρονο τμήμα νωπού κρέατος και άνετο πάρκινγκ 62 θέσεων, στοιχεία που επιτρέπουν  την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των συνεργατών του, προσφέροντας άνετες αγορές και πλούσια γκάμα προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο καταστημάτων χονδρικής METRO Cash and Carry διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με σημεία σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. Η ηγετική θέση προσδιορίζει την εταιρεία τόσο από άποψη δικτύου όσο και από άποψη κύκλου εργασιών.

Πάγιος στόχος και προτεραιότητα της αλυσίδας, είναι η ουσιαστική υποστήριξη των επαγγελματιών πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία  και εντυπωσιακά ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμα:

  • «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

    Η METRO ΑΕΒΕ ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο

  • Βραβεία Energy Mastering Awards 2019

    Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 η METRO AEBE με την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

  • «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry! Εντυπωσιακή συμμετοχή στο 2ο κύκλο σεμιναρίων

    Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έκλεισε ο 2ος κύκλος του «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry. Στον τελευταίο, για φέτος, σταθμό του προγράμματος, στην Αθήνα, περισσότεροι από 120 επαγγελματίες μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. παρακολούθησαν εισηγήσεις  επαγγελματικής καθοδήγησης από τέσσερις διακεκριμένους επαγγελματίες

δειτε ολα τα αρθρα