Τα Νέα μας

Η αλυσίδα METRO Cash & Carry εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στα Νότια Προάστια

10/10/2014

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε στον Άλιμο το 46ο κατάστημα METRO Cash & Carry στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης του δικτύου καταστημάτων χονδρικής της εταιρίας.

2014 – Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε στον Άλιμο το 46ο κατάστημα METRO Cash & Carry στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης του δικτύου καταστημάτων χονδρικής της εταιρίας.

Το νέο κατάστημα METRO Cash & Carry, αποτελεί το 9ο κατάστημα στην Αττική και το πρώτο METRO Cash & Carry στα νότια προάστια. Βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο στην Λ. Αλίμου 70 και Λαμίας, ενώ καταλαμβάνει χώρους πώλησης 1.865 τμ, ειδικά τμηματοποιημένους ανά κατηγορία προϊόντων, που με την άρτια σήμανσή τους εγγυώνται άνετες και γρήγορες αγορές. Παράλληλα διαθέτει και μεγάλο υπαίθριο παρκινγκ.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες από τους κλάδους της λιανικής τροφίμων και της μαζικής εστίασης, όπως ιδιοκτήτες παντοπωλείων, mini-market, χώρων εστίασης και διασκέδασης (ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες, καντίνες, ψησταριές, κ.λπ.), προσφέροντας πάνω από 20.000 είδη.

Η METRO AEBE, μια εταιρεία αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, με το νέο κατάστημα στον Άλιμο, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και έρχεται να αποτελέσει σημαντικό αρωγό στους ανεξάρτητους επαγγελματίες, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα.  Για το λόγο αυτό, τους παραχωρεί κάθε πρόσθετο κέρδος που προκύπτει από το διαπραγματευτικό της πλεονέκτημα, διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η METRO ΑΕΒΕ είναι ο ηγέτης στον κλάδο των Cash & Carry στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, ενώ ο τζίρος της για το 2013 ξεπέρασε τα 700 εκ. €.

Διαβάστε ακόμα:

  • «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

    Η METRO ΑΕΒΕ ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο

  • Βραβεία Energy Mastering Awards 2019

    Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 η METRO AEBE με την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

  • «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry! Εντυπωσιακή συμμετοχή στο 2ο κύκλο σεμιναρίων

    Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έκλεισε ο 2ος κύκλος του «Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry. Στον τελευταίο, για φέτος, σταθμό του προγράμματος, στην Αθήνα, περισσότεροι από 120 επαγγελματίες μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. παρακολούθησαν εισηγήσεις  επαγγελματικής καθοδήγησης από τέσσερις διακεκριμένους επαγγελματίες

δειτε ολα τα αρθρα