Τα Νέα μας

Νέο Κατάστημα METRO Cash & Carry στη Ζάκυνθο

09/07/2019
Νέο Κατάστημα METRO Cash & Carry στη Ζάκυνθο

Το 50ο Κατάστημα METRO Cash & Carry είναι γεγονός!

Ένα ακόμη κατάστημα METRO Cash & Carry εγκαινιάστηκε στο όμορφο νησί της Ζακύνθου. Πρόκειται για το 50ο  σημείο της αλυσίδας χονδρικής της εταιρείας METRO AEBE, που με 43 χρόνια παρουσίας στη χώρα, συνεχίζει να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα Cash & Carry στην Ελλάδα, με καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας!

Το κατάστημα αυτό δεν είναι ένα «τυπικό» METRO Cash & Carry, αλλά το δεύτερο «μικρό» Cash & Carry της αλυσίδας σε μία τουριστική περιοχή με έντονη εποχικότητα. Πρόκειται για έναν ευέλικτο τύπο καταστήματος που προσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες των επαγγελματιών - πελατών του. Το  ΜΕTRO Cash & Carry Ζακύνθου βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Μαύρων Βολίων Θέση Αγία Αικατερίνη, πολύ κοντά στην πόλη και το λιμάνι του νησιού.

Το νέο κατάστημα διαθέτει άνετους χώρους πώλησης εμβαδού 1.096 τ.μ. ευκρινή και καλαίσθητη σήμανση,  σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό και παρκινγκ 62 θέσεων.

Στο κατάστημα απασχολούνται 26 νέοι εργαζόμενοι, κυρίως κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή.

Βασική προτεραιότητα της METRO Cash & Carry, ήταν και παραμένει να στηρίζει τους επαγγελματίες πελάτες της, προσφέροντάς τους μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και διαμορφώνοντας συνεχώς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της. 

Διαβάστε ακόμα:

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και ακολουθούμε απολύτως όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

 • «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

  Η METRO ΑΕΒΕ ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο

 • Βραβεία Energy Mastering Awards 2019

  Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης των Energy Mastering Awards 2019 η METRO AEBE με την κορυφαία διάκριση «Energy Efficient Company of the year» και 15 ακόμη βραβεία!

δειτε ολα τα αρθρα