Τα Νέα μας

Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

20/02/2018
Νέο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca λανσάρει η METRO ΑΕΒΕ

H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry.

H METRO ΑΕΒΕ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών, δημιουργεί με «όχημα» τη MILESTONE, ένα νέο πρωτότυπο χώρο με είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στο METRO Cash & Carry. Η MILESTONE,  εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της METRO, εξειδικεύεται στην εμπορία οικιακών και μαζικής εστίασης ειδών, τόσο ελληνικής παραγωγής όσο και εισαγωγής από το εξωτερικό. 

Για το νέο αυτό χώρο δημιουργήθηκαν δεκάδες άμεσες νέες θέσεις εργασίας και αρκετές έμμεσες σε αποκλειστικούς συνεργάτες,  καθώς  αποτελεί τον πρώτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για είδη μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο του καταστήματος στην Πέτρου Ράλλη (1ος όροφος)  λειτουργεί ειδικό σημείο ηλεκτρονικής πληροφόρησης « Info point»  που περιέχει πάνω από 20,000 κωδικούς, το οποίο θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών μας.

Η MILESTONE, απασχολώντας ήδη 12 στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία, διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων για το χώρο της μαζικής εστίασης και δικές της αποθήκες, έχοντας την αποκλειστική της ευθύνη την ανάπτυξη του κλάδου των οικιακών ειδών στα My Market και των ειδών μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca στα METRO Cash and Carry. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλαμβάνει τη δημιουργία διαδρόμων σε τρία καταστήματα METRO Cash & Carry (στον Άλιμο, στην Ελευσίνα και στα Γλυκά Νερά) και σε τέσσερα My market (στο Ολυμπιακό Χωριό, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι και στη Βάρη).

Η METRO ΑΕΒΕ επενδύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των καταστημάτων της, αποδεικνύει διαχρονικά ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής και του αναπτυξιακού της πλάνου.

Διαβάστε ακόμα:

 • Μy market: Μέσα στην κρίση, πρώτη προτεραιότητά μας ο Άνθρωπος

  Με πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κρίσης που προκαλεί η διάδοση του COVIC-19 και της δοκιμασίας που περνάμε όλοι μας αυτήν την περίοδο, εμείς στα My market καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αγαπητοί μας πελάτες,

  Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές και ακολουθούμε απολύτως όλες τις οδηγίες που εκδίδονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

 • «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

  Η METRO ΑΕΒΕ ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης στην Κύπρο

δειτε ολα τα αρθρα