Τα Προϊόντα μας

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας

Στα METRO Cash & Carry τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούσαν ανέκαθεν ένα σημαντικό κομμάτι του προϊοντικού μείγματος. Θεωρούμε χρέος μας να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, φροντίζοντας να προσφέρουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την τιμή.

Τα 3 επίπεδα προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας METRO

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικές αλλά και οικονομικές λύσεις, προσφέρουμε στους πελάτες μας μία πλήρη γκάμα προϊόντων που αποτελείται από περισσότερους από 1000 κωδικούς αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με εύχρηστες και μοντέρνες συσκευασίες.

Πιο συγκεκριμένα, ομαδοποιούμε σε δύο κύριες μάρκες όλα τα τρόφιμα με το όνομα ALTA και όλα τα μη τρόφιμα με το όνομα PAPPY, ώστε η κάθε γκάμα να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και κατανοητή για τους πελάτες μας και τους καταναλωτές τους.

Παράλληλα, προσφέρουμε μία σειρά επιλεγμένων προϊόντων με την ονομασία ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, η οποία αποτελείται από προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από αγνές πρώτες ύλες ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ενώ συνδυάζουν εξαιρετικά την υψηλή ποιότητα με τις ανταγωνιστικές τιμές.

Τέλος, διαθέτουμε τα προϊόντα Best Price, τα οποία αντιπροσωπεύουν τα είδη με τις πιο φθηνές τιμές στην κατηγορία τους.

Πέραν αυτών των 3 βασικών μαρκών, προσφέρουμε μία σειρά άλλων προϊόντων που δεν εντάσσονται στις παραπάνω ομαδοποιήσεις όπως προϊόντα κάβας και ζωοτροφές.

«Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις Κατηγορίες προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας»

Όφελος για τον επαγγελματία

Επιλέγοντας προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας METRO, οι επαγγελματίες τόσο της μεταπώλησης όσο και της μεταποίησης, αποκομίζουν σημαντικά οφέλη:

  • Αύξηση κερδοφορίας

Είτε για το ράφι σας ή για πρώτη ύλη, αγοράζετε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας σε τιμές που σας αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος, ενώ προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα με σταθερή και άριστη ποιότητα.

  • Αύξηση πωλήσεων

Τα προϊόντα μας έχοντας ενιαία εικόνα και μοντέρνες συσκευασίες, αποκτούν δυναμική παρουσία και αναγνωρισιμότητα στα ράφια σας, προσελκύοντας έτσι τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

  • Ικανοποίηση πελατών

Προσφέροντας μία ολοκληρωμένη ποικιλία από ποιοτικά είδη σε οικονομικές τιμές, δίνετε μία σημαντική εναλλακτική στους πελάτες σας, σε μία περίοδο που η πιστότητα στις επώνυμες μάρκες έχει κλονιστεί και όλο και περισσότεροι αναζητούν και εμπιστεύονται φθηνότερα προϊόντα που θα δοκιμάσουν και θα τους ικανοποιήσει η καλή και σταθερή τους ποιότητα.

Αναζητήστε τα με αυτό το σήμα: 

PROION-METRO.jpg

Διασφάλιση Ποιότητας

Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς Έλληνες παραγωγούς για την πλειοψηφία των προϊόντων μας, μεταξύ των οποίων και μικρές τοπικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα. Τα βασικά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών μας για όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα αυστηρά, δίνοντας κυρίως βάρος στην ποιότητα του προϊόντος και στην σχέση τιμής-αξίας, καθώς και στη σοβαρότητα και αξιοπιστία της επιχείρησης.

Για την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές μας βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως:

  • Την εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας και της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP, BRC, IFS, ISO)
  • Την δυναμικότητα παραγωγής
  • Την τεχνογνωσία στο αντικείμενο
  • Την αξιοπιστία
  • Την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας – τιμής του προϊόντος

Τα προϊόντα παράγονται, αφού συγκριθούν οι προδιαγραφές τους με αυτές των επωνύμων της αγοράς και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τόσο ως προς αυτό καθαυτό το προϊόν όσο και ως προς τη συσκευασία τους. Το τελικό δείγμα ελέγχεται γευστικά – ποιοτικά, προκειμένου να ελεγχθεί η πλήρης τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Αφού όλα κριθούν ικανοποιητικά, περνάμε στη μαζική παραγωγή των προϊόντων και την αποστολή τους στα καταστήματα.