Ο μεγάλος διαγωνισμός επιστρέφει !

Κάνε FOCUS και κέρδισε όλα τα BONUS !

Διάρκεια Γ' BONUS φάσης 07/11/2018 - 03/01/2019

Στο τέλος κάθε φάσης, θα κληρώνονται 51 πιστωτικά τιμολόγια ανά κλίμακα τζίρου.


ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
> 200 € 20 x 50 €
> 500 € 20 x 100 €
> 1.000 € 10 x 200 €
> 2.500 € 1 x 500 €


50€ σε 10 τυχερούς κάθε μέρα

10 τυχεροί κερδίζουν πιστωτικά τιμολόγια των 50€ κάθε μέρα μέσα από αυτόματες κληρώσεις.

1.000€ σε 1 υπερτυχερό στο τέλος του διαγωνισμού

1 υπερτυχερός κερδίζει ένα δώρο αξίας 1.000€ στο τέλος της ενέργειας κατόπιν κληρωσης.

Πολλαπλασιάστε τους πόντους!

Σε επιλεγμένα φυλλάδια μας θα βρείτε προϊόντα που σας χαρίζουν επιπλέον πόντους! Η αξία κάθε BONUS προϊόντος θα πολλαπλασιάζεται ανάλογα με την κατηγορία πόντων στην οποία ανήκει. Δηλαδή, αν η αξία ενός προϊόντος είναι 10€ και ανήκει στην κατηγορία x2, τότε σας δίνει 20 πόντους. Οι πόντοι από τα είδη αυτά αθροίζονται στους πόντους που συγκεντρώνετε από το ποσό του τιμολογίου σας. Για παράδειγμα, αν κατά τη διάρκεια ενός φυλλαδίου με BONUS προϊόντα πραγματοποιήσετε αγορές αξίας 300€ με τιμολόγιο και υπάρχει ένα είδος αξίας 10€ που ανήκει στην κατηγορία πόντων x2, τότε συνολικά θα έχετε συγκεντρώσει 320 πόντους από τη συγκεκριμένη αγορά σας.

Αναζητήστε τα προϊόντα με το μεγαλύτερο BONUS!

Στα φυλλάδια προσφορών, όπου θα αναγράφονται οι τελικοί πόντοι.

Κίτρινη σήμανση για την κατηγορία x1

Μπλέ σήμανση για την κατηγορία x2

Κόκκινη σήμανση για την κατηγορία x3

Στα ράφια των καταστημάτων μας

Πάρτε μέρος στο focus bonus εύκολα:

Μετά από κάθε συναλλαγή με τιμολόγιο αξίας 50€ και άνω, λαμβάνετε ένα απόκομμα από το ταμείο πάνω στο οποίο φαίνεται ο αριθμός των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, καθώς και ένα μοναδικός 21ψήφιος δωροκωδικός. Τον κωδικό αυτόν θα πρέπει να τον αποστείλετε με SMS στο 54045(με χρέωση 0,35€/sms με ΦΠΑ, HUNSMS Ltd, τηλ 801.11.18.19.20) ή να τον καταχωρήσετε ΕΔΩ (Χωρίς χρέωση)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο εφόσον στείλετε ή καταχωρήσετε το δωροκωδικό θα λαμβάνετε μέρος στις αυτόματες κληρώσεις και θα προσμετρώνται οι πόντοι σας για τις κληρώσεις κάθε φάσης και την τελική κλήρωση.

  • Στις αυτόματες κληρώσεις γίνονται δεκτοί δωροκωδικοί που καταχωρούνται Δευτέρα-Σάββατο 7πμ-9μμ. Οι δωροκωδικοί που καταχωρούνται εκτός από αυτές τις ώρες ή Κυριακές και αργίες δεν θα λαμβάνουν μέρος στις αυτόματες νίκες, αλλά θα προστίθενται στους συνολικούς πόντους για τις κληρώσεις κάθε φάσηςκαι την τελική κλήρωση.
  • Κάθε δωροκωδικός μπορέι να συμμετέχει μόνο μία φορά. Οι δωροκωδικοί είναι προσωπικοί και συνδέονται με τον κωδικό πελάτη στον οποίο έχει εκδοθεί το αντίστοιχο τιμολόγιο αγοράς.
  • Τα πιστωτικά τιμολόγια απευθύνονται σε επαγγελματίες και εξαργυρόνονται αποκλειστικά στα καταστήματα METRO Cash & Carry.
  • Σε όλα τα ποσά που αναγράφονται παραπάνω συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.