Μάθε περισσότερα για παλαιότερες δράσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ| ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019 :

Ακόμη ένας κύκλος σεμιναρίων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην κουζίνα, τα νομικά, το μπαρ και το κρασί, αλλά και να μοιραστούν ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μενού της επιχείρησής τους εφαρμόζοντας zero waste management! Δείτε φωτογραφίες από τη δράση.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2019:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εξειδικευμένων σεμιναρίων και στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα νομικά, την κουζίνα, το μπαρ & το κρασί.
Δείτε φωτογραφίες από τη δράση.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019:

Το πρώτο κύμα των δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων για το 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, με τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στα νομικά, την κουζίνα, το μπαρ & το κρασί. Δείτε φωτογραφίες από τη δράση.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ | ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018:

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε Μαζί». Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους ειδικούς του κλάδου HO.RE.CA για τις βέλτιστες και πιο σύγχρονες πρακτικές, αλλά και να επιλύσουν πολλά σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις!


Επιστροφή στο METRO Cash & Carry