Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Το ρητό «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» μπορεί να είναι το σύνθημά σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Άλλωστε ταιριάζει απόλυτα σε μια επιχείρηση εστίασης καθώς αυτή τη μοναδική ημέρα του έρωτα, τα εστιατόρια είναι πρώτα στη λίστα προτίμησης των ερωτευμένων για να γιορτάσουν με ρομαντική διάθεση τον Βαλεντίνο τους! 

 

Παραδοσιακά λοιπόν, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από εκείνες τις ημέρες που ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου περιμένει να έχει μεγάλη προσέλευση κόσμου!

Επίσης, η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια καλή ευκαιρία για την προσέλκυση νέων επισκεπτών στο χώρο σας!

Διακόσμηση. Πρώτοι σε προτίμηση είναι οι χώροι που διαθέτουν μία «ζεστή», ρομαντική ατμόσφαιρα. Την ημέρα λοιπόν του Αγίου Βαλεντίνου το εστιατόριό σας πρέπει να μετατραπεί σε μια «φωλιά» που θα προσφέρει καλό και ποιοτικό φαγητό για να κάνει την εμπειρία των επισκεπτών σας αξέχαστη! Επομένως, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στο περιβάλλον, για να εκπλήξετε ευχάριστα τους παλιότερους πελάτες σας και να εντυπωσιάσετε τους καινούργιους! Δημιουργήστε πιάτα σε σχήμα καρδιάς και στολίστε τα τραπέζια σας με ρομαντικές νότες όπως κεριά, τριαντάφυλλα και όμορφα σερβίτσια!

Μενού. Εκτός από τη διακόσμηση του χώρου και τη δημιουργία ατμόσφαιρας, εμπλουτίστε το μενού σας με πρωτότυπα πιάτα. Φτιάξτε έναν ειδικό κατάλογο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ασυνήθιστα πιάτα που δεν προσφέρετε συνήθως. Εστιάστε σε φρέσκες πρώτες ύλες και σε μενού εμπνευσμένα από τον έρωτα! Αφροδισιακά υλικά όπως τα θαλασσινά ή κάποια βότανα, ρομαντικά επιδόρπια και αλκοολούχα ποτά, όπως η σαμπάνια μπορούν να είναι μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα σας. Φτιάξτε διαφορετικά μενού για δύο, με ποικίλους συνδυασμούς, και φυσικά σε πολύ ελκυστικές τιμές!

 

Προώθηση. Μην ξεχνάτε ότι η προώθηση αυτών των δραστηριοτήτων είναι εξίσου σημαντική. Επομένως, οργανώστε από νωρίς τις ενέργειές σας για αυτήν την ημέρα, ώστε να ενημερώσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά τους πελάτες σας! Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επενδύστε σε διαδικτυακές διαφημιστικές καμπάνιες. Μπορείτε να βάλετε τους πελάτες στο παιχνίδι των προσφορών προτρέποντάς τους να κλείσουν εγκαίρως ένα τραπέζι για δύο και να εξασφαλίσουν ένα κρασί δωρεάν ή κάποια έκπτωση στο δείπνο τους!  Επισκεφθείτε τις εταιρείες και τα καταστήματα στη γειτονιά σας προσφέροντας μικρά συμβολικά δώρα, ώστε να τους  ενημερώσετε σχετικά με την προσφορά σας! Φτιάξτε επίσης ειδικές ευχετήριες κάρτες και στείλτε τις με ένα newsletter στους πελάτες, ενημερώνοντάς τους ταυτόχρονα για τις προσφορές σας.

Δωρεάν Δοκιμή Κρασιού. Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να επιλέξουν το κρασί της προτίμησής τους!

Μικρά δωράκια. Προσφέρετε στους πελάτες σας λουλούδια, σοκολάτες, ή τσάντες δώρων με εκπλήξεις για ερωτευμένους!

Μουσική. Η μουσική φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Εάν δε θέλετε να έχετε ζωντανή μουσική, που είναι πάντα ένα δυνατό «χαρτί» για την προσέλκυση πελατείας, επιλέξτε μερικά διαχρονικά ερωτικά κομμάτια που είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Γιορτάστε την Ημέρα των ερωτευμένων ένα ολόκληρο τριήμερο!
Πολλά ζευγάρια είναι πιθανό να μην έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα και να επιλέξουν να το κάνουν μία ή δύο ημέρες πριν, οπότε οργανώστε - γιατί όχι; - ένα ολόκληρο τριήμερο αφιερωμένο στους ερωτευμένους!