Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Ανδρέας Λαγός

Nomad Chef

Ανδρέας Λαγός Nomad Chef

article main image

Home dining… το απόλυτο trend για το 2021

Το 2021 είναι η χρονιά του «Home dining», όπου το ποιοτικό και εκλεκτό φαγητό του εστιατορίου «έρχεται» στο σπίτι. Οι αλλαγές στο χώρο εστίασης έστρεψαν το ενδιαφέρον του κοινού σε αυτή την εμπειρία. Οι επιχειρηματίες παράλληλα αυξάνουν το τζίρο τους (με λιγότερο προσωπικό και λειτουργικά έξοδα «σερβίρουν» φαγητό), κρατούν «ζωντανό» το όνομα της επιχείρησής τους, δείχνουν προσαρμοστικότητα.  

 

  • Δημιουργήστε μενού για μεγάλο μερίδιο καταναλωτών. Προτιμήστε μαγειρευτά φαγητά, σαλάτες και εύκολα γλυκά, από εποχιακά υλικά, όπου το κόστος είναι μικρότερο, η τιμολόγηση υψηλή και το κοινό τα προτιμά για τη γεύση και τη διατροφική τους αξία. Για παράδειγμα κρέας με σέλινο, σαλάτα με μανιτάρια, αρωματική μηλόπιτα. 
  • Δημιουργήστε combo μενού, δίνοντας με το φαγητό κρασί σε προνομιακή τιμή.
  • Φτιάξτε μικρότερες μερίδες για φοιτητές ή εργαζόμενους, που πλέον βρίσκονται ή δουλεύουν σπίτι και δεν έχουν χρόνο για μαγειρική, επιθυμούν όμως επιλογές για πρωινό ή brunch ή μεσημεριανό. Προσφέρετε καφέ (το κέρδος είναι μεγάλο), κέικ με πορτοκάλι, ελληνική πίτσα ή ομελέτα, smoothie bowls, ατομικές σαλάτες.